Πρίγιοβιτς: Επιστρέφει στην Ιτιχάντ!

Γιάννης Γεωργόπουλος
Πρίγιοβιτς: Επιστρέφει στην Ιτιχάντ!

bet365

Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, παίρνει τον δρόμο της επιστροφής για την Σαουδική Αραβία, αφού δεν βρέθηκε η χρυσή τομή για τον δανεισμό του σε ευρωπαϊκό σύλλογο.

Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς έφτασε αρκετές φορές κοντά στην επιστροφή του στην Ευρώπη με την μορφή δανεισμού, αλλά λόγω του υψηλού του συμβολαίου, αλλά και της αρνητικής στάσης της Ιτιχάντ, η μεταπήδηση του δεν ευοδώθηκε.

Ο Βραζιλιάνος τεχνικός του συλλόγου από την Τζέντα, Φάμπιο Καρίλε ζήτησε από την διοίκηση του αραβικού συλλόγου την επιστροφή του Σέρβου φορ, ο οποίος πλέον μετράει αντίστροφα για να ενσωματωθεί εκ νέου στην αποστολή της ομάδας.

Ο Πρίγιοβιτς ακούστηκε για ΠΑΟΚ, Ερυθρό Αστέρα, Λέγκια, Λοκομοτίβ Μόσχας και MLS, ωστόσο θα συνεχίσει να αγωνίζεται στην Ιτιχάντ. Με την ομάδα της Σαουδικής Αραβίας δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2023.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα