Μάχη με τον κορονοϊό δίνει ο θετός πατέρας του Τέβες

Gazzetta team
Μάχη με τον κορονοϊό δίνει ο θετός πατέρας του Τέβες

bet365

Ο θετός πατέρας του Κάρλος Τέβες, Σεγούντο, ταλαιπωρείται εδώ και δύο εβδομάδες από τον κορονοϊό και βρίσκεται σε μονάδα εντατικής θεραπείας, με την κατάσταση του να βελτιώνεται σταδιακά.

Ο κορονοϊός δεν αφήνει σε ησυχία τον Κάρλος Τέβες. Πριν από λίγο καιρό, τα πεθερικά του επιθετικού της Μπόκα Τζούνιορς είχαν προσβληθεί από τον ιό Covid-19, αλλά ευτυχώς τον ξεπέρασαν, αν και ταλαιπωρήθηκαν πολύ λόγω της μεγάλης ηλικίας.

Εδώ και δύο εβδομάδες, ο κορονοϊός... επισκέφτηκε τον θετό πατέρα του Απάτσι, Σεγούντο, ο οποίος βρίσκεται σε μονάδα εντατικής θεραπείας επειδή ανήκει στις ευπαθείς ομάδες (έχει και διαβήτη), με την κατάσταση του να βελτιώνεται σταδιακά.

Ο Σεγούντο φέρεται να προσβλήθηκε από τον ιό όταν υποβλήθηκε σε μια εξέταση, μετά από επέμβαση που έκανε στον λαιμό τον Φεβρουάριο. Παρ' ότι δεν είναι ο βιολογικός του πατέρας, ο Τέβες τον θεωρεί τέτοιο, αφού αυτός τον φρόντισε στα πολύ δύσκολα παιδικά του χρόνια.

Σύζυγος της Αντριάνα, αδελφής της βιολογικής μητέρας του Τέβες, Φαμπιάνα, οι θείοι μεγάλωσαν τον Κάρλος, ο βιολογικός πατέρας του οποίου δολοφονήθηκε στο «Φουέρτε Απάτσε», την πολύ επικίνδυνη γειτονιά του Μπουένος Άιρες στην οποία μεγάλωσε ο Τέβες.

«Μεγάλωσα με την Αντριάνα και τον Σεγούντο, που είναι ο πατέρας μου» έχει πει επανειλημμένως ο Τέβες, ο οποίος άλλωστε δοκιμάστηκε στην αγαπημένη του Μπόκα, χάρη στις ενέργειες του Σεγούντο, ο οποίος το 2014 έπεσε θύμα απαγωγής, αλλά ευτυχώς η περιπέτεια του έλαβε γρήγορα τέλος.

 

Τελευταία Νέα