Θα γίνει της... Κορέας !

Book-nomikarios Book-nomikarios
Θα γίνει της... Κορέας !

bet365

Επιζήσαμε (για την ώρα) απ' την πανδημία του Covid-19 και σταδιακά θα επιστρέψουμε στη στοιχηματική κανονικότητα. Ο Book-nomikarios υπεραναλύει τις επιλογές του απ' την Κορέα...
ΣΕΟΥΛ Ε-ΛΑΝΤ – ΤΖΕΟΝΑΜ ΝΤΡΑΓΚΟΝΣ

Η Σεούλ Ε-Λαντ δεν έχει σκοπό να πατώσει όπως και πέρσι ! Ο Γερμανός φορ Sukuta-Pasu, πρώην ταλέντο της Λεβερκούζεν και της εθνικής Νέων της Γερμανίας και πέρσι στη 2η Κίνας, πήγε στη 2η Ν.Κορέας. Παρέα στην επίθεση θα του κάνει ο Βραζιλιάνος Leandro Ribeiro που την τελευταία 2ετία έπαιξε σε Γεωργία και Μολδαβία και ψάχνεται (23άχρονος). Τεράστια προσθήκη στα χαφ ο Σέρβος χαφ Arsic (πρώην Απόλλων Σμ.) που τα τελευταία έτη ήταν εντυπωσιακός στην πατρίδα του και μετέπειτα στη 2η Κίνας. Πήρε τον πορτιέρε Kim Hyung-Keun της περσινής πρωταθλήτριας Μπουσάν ΙΠαρκ για να σώσει ό,τι σώζεται διότι μπάζει πίσω. Στα 2 πρώτα παιχνίδια δημιούργησε ΑΝΑΡΙΘΜΗΤΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΓΚΟΛ, αλλά πίσω μπάζει. Επιθετικά, όμως, με το δίδυμο Γερμανίας-Βραζιλίας έχει άνετα 10 τελικές σε κάθε ματς. Αυτοκτόνησε με την GYEONGNAM, 2-2 αντί για 5-2 με 3 αδιανόητα χαμένα τετ α τετ σε 3 λεπτά στις καθυστερήσεις !

Η Τζεονάμ Ντράγκονς αντέχει παρ’ όλο που έχει αλλάξει πολλούς παίχτες της και έχει και θέματα με τραυματισμούς. Ξεκίνησε με 4 βαθμούς σε 2 ματς χωρίς να δεχτεί γκολ. Μαγική εικόνα βέβαια, αλλά τα κατάφερε. Έφυγαν οι Βραζιλιάνοι επιθετικοί Bruno Nunes (25/6) και Bruno Baio (16/10), ο Αυστραλός αμυντικός Ansell (15/0) και οι ηγετικοί μέσοι Kim Young-Uk (28/6), Han Chan-Hee (χαφ, 30/3) και Kim Geon-Ung (33/3). Το ίδιο έπραξαν και οι αμυντικοί Lee Seul-Chan (20/0), Choi Jae-Hyeon (19/3) και Ka Sol-Hyeon (19/0). Το πρόβλημα διογκώνεται διότι ΦΕΤΟΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ αγωνιστεί στα 2 παιχνίδια που προηγήθηκαν οι 35άχρονοι αμυντικοί Kwak (27/0 πέρσι ), Choi (28/1 πέρσι) και Lee (16/1 πέρσι) ! Απ΄τη Σάο Μπέντο της ΣΕΡΙΕ Β της Βραζιλίας πήρε τον μεσοεπιθετικό Rodolfo που επίσης δεν ήταν διαθέσιμος ως τώρα. Αντίθετα παίζει κανονικά ο δίμετρος Νορβηγός φορ Kristoffersen που έπαιζε στη Χόμπρο της Δανίας. Στα 2 πρώτα ματς παραδόξως ήταν υπερβολικά συμπαγής, αλλά με τόσους νέους παίχτες έλειπαν οι αυτοματισμοί. Χτίζεται απ’ την αρχή η ομάδα και ο 46άχρονος κόουτς Jeon Kyeong-jun δείχνει καλά δείγματα γραφής ως τώρα.

Η Σεούλ Ε-Λαντ έχει καλύτερους ξένους, πιο δεμένη ομάδα και μπορεί να εκμεταλλευτεί τις σημαντικές απουσίες της φιλοξενούμενης πίσω, τη φυγή των περσινών μεσοεπιθετικών της και έτσι εφόσον έχει κάτι 20άχρονα η Τζεονάμ, να πιέσει και να σκοράρει !

ΝΟΤΙΟΣ ΚΟΡΕΑ 2. ΚΑΤΗΓΟΡIA : ΣΕΟΥΛ Ε-ΛΑΝΤ – ΤΖΕΟΝΑΜ ΝΤΡΑΓΚΟΝΣ -> 1 (2.37)

ΤΣΟΥΝΓΚΝΑΜ ΑΣΑΝ – ΣΟΥΓΟΝ

Η Τσουνγκνάμ Ασάν συνεχίζει με τον Park Dong-Hyuk στον πάγκο της. Ο Αυστριακός χαφ Mujakic που απογόητευσε στον Ατρόμητο (και μετέπειτα στη Λόμελ) και ο Σουηδός φορ Hellquist που δεν ακούμπησε στον ΠΑΣ Γιάννενα και πέρσι έπαιξε καλά στην Μπρομαποϊκάρνα είναι οι 2 ξένοι της μπροστά. Ο Σουηδός δεν έπαιξε στα 2 πρώτα ματς. Δεν έχει κάτι ιδιαίτερο στο ρόστερ της. Μετριότητες.

Για την Σουγόν υπάρχουν πρωτοκλασσάτες προσθήκες φέτος. Ο Βραζιλιάνος χαφ Marlone (πρώην Βάσκο Ντα Γκάμα, Φλουμινένσε, πέρσι στην Γκοϊάς) είναι πολυτέλεια για αυτό το επίπεδο, ενώ και ο συμπατριώτης του Danilo Alves (με καριέρα σε ομάδες της Αλβανίας και πέρσι στο Καζακστάν) είναι ok ! O Iάπωνας στράικερ Ishida με 9 γκολ πέρσι στην Ansan Greeners είναι επίσης δυνατή προσθήκη. Στο τελευταίο ματς βρέθηκε στον πάγκο και καινούργιος θηριώδης φορ Szarka που ίσως πάρει λεπτά συμμετοχής πλέον. Εξαιρετική προσθήκη και ο χαφ Kim Geon-Ung που ήταν ηγέτης πέρσι στη Τζενονάμ. Παρέμεινε ο Βορειοκορεάτης γκολτζής An Byong-Jun για 2η σεζόν και έτσι ΕΠΙΘΕΤΙΚΑ δείχνει ισχυρή !

Απ΄τη μια έχουμε τη γηπεδούχο που πιθανότατα θα παίξει ξανά με φορ τον Μούγιακιτς κι απ’ την άλλη τη Σουγόν με οπλοστάσιο απ’ τη μέση και μπροστά ! Δικαιολογημένη η τιμή στο διπλό.

ΝΟΤΙΟΣ ΚΟΡΕΑ 2. ΚΑΤΗΓΟΡIA : ΤΣΟΥΝΓΚΝΑΜ ΑΣΑΝ – ΣΟΥΓΟΝ -> 2 (2.05)

ΟΥΛΣΑΝ – ΜΠΟΥΣΑΝ ΙΠΑΡΚ

Η Ουλσάν σταθερά με τον Kim Do-Hoon στον πάγκο της, φέτος στοχεύει ψηλά. Παρέμεινε στο ρόστερ της ο δεινός Βραζιλιάνος σκόρερ Junior Negao (ήδη 4 γκολ φέτος) στα 33 του, όχι όμως και ο καλύτερος της χαφ Kim Bo-Kyung (30/13) που πήγε στη Γέονμπουκ Μότορς. Φέτος περιμένει πολλά απ’ τον Αυστραλό αμυντικό Davidson που πέρσι έπαιξε ελάχιστα λόγω τραυματισμού (είχε παίξει σε Γκρόνιγκεν, Χέρακλες κ.α.). Έμεινε στο ρόστερ και ο θηριώδης αμυντικός απ’ την Ολλανδία Bulthuis. Γύρισε στην Ουλσάν και ο αμυντικός Jung Seung-Hyun που είχε φύγει και έπαιξε 4 έτη στην πρώτη κατηγορία της Ιαπωνίας. Αποκτήθηκε ο πορτιέρε Jo Hyeon-Woo που ήταν μια ζωή αναντικατάστατος στην Νταεγού και είναι αρκετά ποιοτικός και έμπειρος. Επέστρεψε για χάρη της Ουλσάν στην Ν.Κορέα ο χαφ Lee Chung-Yong με τεράστια καριέρα σε Μπόλτον, Κρίσταλ Πάλας και Μπόχουμ. Το ίδιο συνέβη και με τον μέσο Koh Myong-Jin που είχε πάει για πολλά χρόνια στο Κατάρ για την Αλ Ραγιάν. Σημαντική προσθήκη στα χαφ και ο Yoon Bit-Garam με γεμάτες επιτυχημένες σεζόν σε ομάδες της Ν.Κορέας και της Κίνας. Ο «τζόκερ» είναι ο Νορβηγός θηριώδης φορ Johnsen που πριν 2 έτη έφτασε στο ταβάνι του με 19 γκολ στην Ντε Χάαγκ και μεταγραφή στην Αλκμάαρ, πλέον αρκετά βαρύς ψάχνεται στα 29 του στη Ν.Κορέα. Στα 2 πρώτα ματς έπαιξε μόλις 10 λεπτά, γυμνάζεται και ελπίζει σταδιακά να βρίσκει χρόνο. Για το επίπεδο αυτό και για 20 λεπτά στο τέλος αν υπάρχει θέμα στο γκολ είναι μαι χαρά.

H Mπουσάν ΙΠάρκ ξεκίνησε άσχημα στη μεγάλη κατηγορία με 2 δίκαιες ήττες ! Δεν ξεπούλησε την ομάδα της ανόδου, απεναντίας κράτησε το βασικό κορμό, είχε σε λογικά πλαίσια 3-4 αλλαγές, αλλά φαίνεται ότι δεν φτάνουν. Δέχεται φάσεις με άνεση. Ψάχνεται και ο κόουτς Cho Duk-Jae, έβαλε 2 πορτιέρε σε 2 ματς, αλλάζει στόπερ, χαφ, όλα. Άγγιξε (άδικα, δεν τον άξιζε) το βαθμό με τη Γέονμπουκ Μότορς, αλλά ηττήθηκε στις καθυστερήσεις.

Η Ουλσάν έριξε 4άρα στη Sangju Sangmu και λύγισε με ανατροπάρα 2-3 τη Suwon Bluewings και αν μη τι άλλο έχει ηθικό ακμαιότατο και δείχνει να διαθέτει ΑΝΕΣΗ στη δημιουργία φάσεων. Η Μπουσάν ΙΠάρκ δέχεται πολλές τελικές στα 2 πρώτα παιχνίδια της, οπότε δύσκολα θα καταφέρει ν’ αντισταθεί, διότι μάλλον θα φάει περισσότερα απ’ όσα (πιθανόν) να ρίξει. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΚΑΙ ΩΣ ΣΤΑΝΤΑΡ !

ΝΟΤΙΟΣ ΚΟΡΕΑ 1. ΚΑΤΗΓΟΡIA : ΟΥΛΣΑΝ – ΜΠΟΥΣΑΝ ΙΠΑΡΚ -> 1 (1.45)

ΥΓ. Περισσότερα tips στο www.bwm.gr ή στείλτε e-mail για προσφορές και οδηγίες εγγραφής στο [email protected]

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Book-nomikarios
Book-nomikarios

Ο Κωνσταντίνος Καρύδης… βαπτίστηκε «Book-nomikarios» το έτος 1999, όντας τότε φοιτητής στο τμήμα των Πολιτικών Επιστημών της Νομικής Αθηνών, όπου συμμετείχε σε στοιχηματικά φόρουμ εκείνης της εποχής με το εν λόγω ψευδώνυμο και... έδινε τον αριθμό FAX του τμήματος της Σχολής για να στείλουν το κουπόνι της εβδομάδας από την Κύπρο, λέγοντας στη Γραμματεία ότι «είναι κάτι σελίδες από σπάνια ακαδημαϊκά συγγράμματα που δεν ευκαιρώ να τα αγοράσω στην Ελλάδα»!

Στις 22 Σεπτεμβρίου 2000 δημιούργησε την ιστοσελίδα www.bwm.gr (Bet With Me - You' ll Never Bet Alone), που υφίσταται ως σήμερα. Είναι το πρώτο συνδρομητικό site προτάσεων στοιχηματισμού στην Ελλάδα, η ιστορικότερη ενεργή στοιχηματική ιστοσελίδα της χώρας.

Ειδικεύεται σε στοιχηματικές προτάσεις και αναλύσεις αγώνων ποδοσφαίρου, μπάσκετ και τένις.

Αριστερόχειρας στο μπάσκετ, αριστεροπόδαρος στο ποδόσφαιρο, δεξιόχειρας στο τένις, δεξιόχειρας στο γραπτό!

Έχει πραγματοποιήσει συνεργασίες με όλα τα είδη Μ.Μ.Ε (Τύπος, τηλεόραση, ραδιόφωνο, διαδίκτυο).