Τι ισχύει με τα πρωταθλήματα σε Κατάρ, Σαουδική Αραβία και Η.Α.Ε

Τι ισχύει με τα πρωταθλήματα σε Κατάρ, Σαουδική Αραβία και Η.Α.Ε

bet365

Το Κατάρ είναι το πρώτο μεγάλο πρωτάθλημα στη Μέση Ανατολή όπου αναμένεται να επανεκκινήσει με τις Σαουδική Αραβία και Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα να ακολουθούν.

Το ποδόσφαιρο μπορεί να έχει περάσει παγκοσμίως σε μια νέα φάση με την διεξαγωγή αναμετρήσεων στους καιρούς του κορονοϊού, όπως συμβαίνει στη Bundesliga, ωστόσο η τάση που επικρατεί στις περισσότερες χώρες θέλει τα πρωταθλήματα αργά ή γρήγορα να συνεχίζονται κάτω από συγκεκριμένες συνθήκες.

Σε ότι αφορά τα μεγάλα πρωταθλήματα του Περσικού Κόλπου, η αρχή αναμένεται να γίνει στο Κατάρ, αφού συμφωνήθηκε στο Εμιράτο από τις 10 Ιουνίου να ξεκινήσουν οι προπονήσεις των ομάδων και στις 24 Ιουνίου εάν δεν σημειωθεί κάποιο απρόοπτο να διεξαχθούν τα ματς του πρωταθλήματος.

Σε ότι αφορά την Σαουδική Αραβία, έχει οριστεί συνάντηση μεταξύ της Λίγκας, αλλά και στελεχών της κυβέρνησης για την επόμενη εβδομάδα προκειμένου να ξεκαθαρίσει το τοπίο. Η ημερομηνία που έχει προταθεί για την συνέχιση του πρωταθλήματος είναι για τις 15 Αυγούστου.

Την ίδια στιγμή στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα αναμένεται η έγκριση του υπουργείου Υγείας προκειμένου να προχωρήσουν οι διαδικασίες, δίχως να έχει διαρρεύσει κάποια ημερομηνία.

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

NEWS FEED