Ο κορονοϊός γλίτωσε τον Μαραντόνα από τον υποβιβασμό!

Gazzetta team
Ο κορονοϊός γλίτωσε τον Μαραντόνα από τον υποβιβασμό!

bet365

Οι ποδοσφαιρικές αρχές της Αργεντινής ανακοίνωσαν ότι «παγώνουν» οι υποβιβασμοί για δύο χρόνια, όπερ σημαίνει ότι η Χιμνάσια Λα Πλάτα του Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα γλιτώνει τον υποβιβασμό – Λουκέτο στο ποδόσφαιρο μέχρι νεωτέρας.

Το χέρι του Θεού έκανε και πάλι το θαύμα του! Τον περασμένο Σεπτέμβριο, ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα ανέλαβε την Χιμνάσια Λα Πλάτα με την (πολύ δύσκολη) αποστολή να την γλιτώσει από τον υποβιβασμό και τα κατάφερε, έστω και χάρη στον... κορονοϊό!

Ο πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, Κλάουντιο «Τσίκι» Τάπια, ανακοίνωσε ότι όλες οι διοργανώσεις που βρίσκονταν σε εξέλιξη τελειώνουν εδώ (το πρωτάθλημα είχε ολοκληρωθεί, διεξαγόταν το κύπελλο), κάτι που θα επισημοποιηθεί στην τηλεδιάσκεψη της εκτελεστικής επιτροπής της AFA, την Τρίτη (28/4).

«Θα επιστρέψουμε στα γήπεδα μόνο όταν οι υγειονομικές αρχές θα μας δώσουν το ελευθέρας» ξεκαθάρισε ο Τάπια, ο οποίος ανακοίνωσε ότι «παγώνουν» για δύο χρόνια οι υποβιβασμοί, όπερ σημαίνει ότι η Χιμνάσια του Ντιεγκίτο την γλιτώνει, προς το παρόν τουλάχιστον.

Στο μεταξύ, μετά την διακοπή της Copa Superliga και της Copa Argentina, οριστικοποιήθηκαν και οι ομάδες που θα πάρουν τα εισιτήρια για τις διεθνείς διοργανώσεις της επόμενης σεζόν. Στο Copa Libertadores θα παίξουν Μπόκα Τζούνιορς, Ρίβερ Πλέιτ, Ράσινγκ Κλουμπ και Αρχεντίνος Τζούνιορς, ενώ τα έξι εισιτήρια του Copa Sudamericana θα δοθούν σε Βέλεζ Σάρσφιλντ, Σαν Λορέντσο, Νιούελς Ολντ Μπόις, Ταγιέρες, Ντεφένσα και Λανούς.

 

Τελευταία Νέα