Κορονοϊός: Εγκλωβισμένος ο Αντεμπαγιόρ στο Μπενίν

Gazzetta team
Κορονοϊός: Εγκλωβισμένος ο Αντεμπαγιόρ στο Μπενίν

bet365

Εγκλωβισμένος στο Μπενίν ο Εμάνουελ Αντεμπαγιόρ, ο οποίος θέλει να μεταβεί στο Τόγκο για να βρεθεί με την οικογένειά του.

Στις αρχές του μήνα, ο Εμάνουελ Αντεμπαγιόρ αποβλήθηκε μόλις στο δεύτερο παιχνίδι του με την φανέλα της Ολίμπια Ασουνσιόν, την οποία... αποχαιρέτησε λίγες ημέρες αργότερα, εξαιτίας του κορονοϊού.

Ο Τογκολέζος άλλοτε επιθετικός των Άρσεναλ, Μάντσεστερ Σίτι, Ρεάλ Μαδρίτης και Τότεναμ, μεταξύ άλλων, εγκατέλειψε την Παραγουάη και κίνησε να πάει στην χώρα του, ώστε να βρεθεί στο πλευρό της οικογένειάς του.

Η προσπάθεια του 36χρονου ποδοσφαιριστή, όμως, έμεινε στα... μισά, αφού υποχρεώθηκε να μπει σε καραντίνα σε ξενοδοχείο του Κοτονού στο γειτονικό Μπενίν, μαζί με 84 συνταξιδιώτες, στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων για τον ιό Covid-19.

«Είναι σαν να βρίσκομαι σπίτι. Δεν με ενοχλεί καθόλου» είπε ο Αντεμπαγιόρ κατά την άφιξη του στο Μπενίν, από το οποίο όμως θέλει να αποχωρήσει όσο το δυνατόν πιο σύντομα, ώστε να βρεθεί στο Τόγκο.

«Η απόφασή του ήταν να περάσει χρόνο με την οικογένειά του» ανέφερε σε ανακοίνωσή της η Ολίμπια, η οποία εξέφρασε την αντίθεσή της για την απόφαση του Αντεμπαγιόρ να αποχωρήσει από την Παραγουάη, επειδή το ταξίδι είναι μεγάλο, αφού η Ασουνσιόν απέχει 7.259 χιλιόμετρα από το Λομέ.

 

Τελευταία Νέα