Το συγκινητικό μήνυμα του Ετό στον Ροναλντίνιο (vid)

Το συγκινητικό μήνυμα του Ετό στον Ροναλντίνιο (vid)

Gazzetta team
Το συγκινητικό μήνυμα του Ετό στον Ροναλντίνιο (vid)

bet365

Ο Σαμουέλ Ετό έστειλε ένα πολύ συγκινητικό μήνυμα στον Ροναλντίνιο, ο οποίος «γιόρτασε» τα 40ά του γενέθλια σε φυλακή της Ασουνσιόν.

Μετά τον Ρονάλντο, με τον οποίο ο Ροναλντίνιο κατέκτησε το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2002, άλλος ένας παλαίμαχος σούπερ σταρ του ποδοσφαίρου έστειλε το δικό του μήνυμα στον Βραζιλιάνο, ο οποίος έκλεισε τα σαράντα του χρόνια, όντας σε φυλακή της Ασουνσιόν.

Ο Σαμουέλ Ετό, ο παρτενέρ του «Ρόνι» στην αναγέννηση της Μπαρτσελόνα, έθεσε τον εαυτό του στην διάθεση του άλλοτε συμπαίκτη του, ώστε να τον βοηθήσει όπως μπορεί να ξεπεράσει την περιπέτειά του.

«Γειά σου, αδελφέ... Δεν έχω λόγια, αδελφέ... Αδελφέ μου, φίλε μου... Δεν μπορώ να φανταστώ τι περνάς... Σου ζητάω να έχεις δύναμη και να προσεύχεσαι πολύ... Ελπίζω να λυθεί σύντομα αυτό, γιατί είσαι ένας καλός άνθρωπος, ένα καλό παιδί... Από εδώ, ο Μαύρος σε αγαπάει πολύ και μπορείς να ποντάρεις σε εμένα για όλα όσα χρειαστείς. Ό,τι μπορώ να κάνω, θα το κάνω. Και αν δεν μπορώ να το κάνω, θα ζητήσω μια χάρη από έναν φίλο» είπε ο Καμερουνέζος επιθετικός, απευθυνόμενος στον Ροναλντίνιο.

 

Τελευταία Νέα