Ούτε ο... Μαραντόνα δεν τον κράτησε ξύπνιο (vids)

Gazzetta team
Ούτε ο... Μαραντόνα δεν τον κράτησε ξύπνιο (vids)

bet365

Οργή των φίλων της Ιντεπεντιέντε και του Τύπου για τον... υπνάκο που έριξε στον πάγκο ο Σεσίλιο Ντομίνγκες, όταν έγινε αλλαγή στον αγώνα με την Χιμνάσια του Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα.

Είπαμε, η προσπάθεια σε έναν ποδοσφαιρικό αγώνα μπορεί να σε κουράσει, αλλά ο Σεσίλιο Ντομίνγκες το... παράκανε! Στον αγώνα της Ιντεπεντιέντε με την Χιμνάσια Λα Πλάτα του Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα, ο Παραγουανός εξτρέμ έγινε αλλαγή στο 60ό λεπτό.

Οι οπαδοί της «Ρόχο» τον αποδοκίμασαν για την απόδοσή του, αφού βρίσκεται έναν χρόνο στην Ιντεπεντιέντε και δεν έχει καταφέρει να δικαιολογήσει τα 5,3 εκατομμύρια ευρώ που έδωσε η ομάδα της Αβεγιανέδα για να τον αποκτήσει από την μεξικανική Κλαμπ Αμέρικα.

Πως αντέδρασε ο Ντομίνγκες στις αποδοκιμασίες; Κούρνιασε στον πάγκο δίπλα στους συμπαίκτες του και... κοιμήθηκε (!), πιθανόν γιατί είχε ξενυχτήσει το προηγούμενο βράδυ. Αυτή η αντίδραση, όπως ήταν φυσικό, έκανε έξαλλους τους φίλους της ομάδας και όχι μόνο αυτούς.

Ο Τύπος άσκησε επίσης πολύ σκληρή κριτική στον 17 φορές διεθνή Παραγουανό, με τον γνωστό δημοσιογράφο Μαρτίν Λίμπερμαν να τον χαρακτηρίζει «έναν κάκιστο ποδοσφαιριστή». Για την ιστορία, η Χιμνάσια του Ντιεγκίτο νίκησε με 1-0 με γκολ στις καθυστερήσεις και πανηγύρισε την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα από τις αρχές Δεκεμβρίου.

 

Τελευταία Νέα