ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
Ο Μάκρι... κατασκόπευε τον Μέσι!

Ο Μάκρι... κατασκόπευε τον Μέσι!

Ο Μάκρι... κατασκόπευε τον Μέσι!

Το όνομα του Λιονέλ Μέσι εμφανίζεται σε μια λίστα με δικαστές, κυβερνήτες, δημοσιογράφους και εισαγγελείς που φέρονται να ερευνούσαν παρανόμως υπάλληλοι της προηγούμενης κυβέρνησης της Αργεντινής.

Λατρεύει το ποδόσφαιρο και μισεί να βλέπει το όνομά του σε υποθέσεις που ελάχιστη σχέση έχουν με αυτό. Μέσα στην ίδια εβδομάδα, όμως, ο Λιονέλ Μέσι έμαθε ότι η ίδια η διοίκηση της Μπαρτσελόνα τον «δυσφημούσε» (ελαφρώς) μέσω σελίδων κοινωνικής δικτύωσης, αλλά και ότι η προηγούμενη κυβέρνηση της Αργεντινής πιθανόν να τον κατασκόπευε!

Όπως έγινε γνωστό, οι δικαστικές αρχές της χώρας έχουν στα χέρια τους μια λίστα με ονόματα δικαστών, κυβερνητών, δημοσιογράφων και εισαγγελέων που είχαν ερευνηθεί παρανόμως από υπαλλήλους της προηγούμενης κυβέρνησης. Αυτή η λίστα, όμως, περιλάμβανε και το όνομα του σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα και αρχηγού της εθνικής ομάδας.

Ο ομοσπονδιακός δικαστής Ροδόλφο Κανικόμπα Κοράλ και ο εισαγγελέας Φεδερίκο Ντελγάδο ηγούνται της έρευνας, η οποία ψάχνει να επιβεβαιώσει αν υπάλληλοι υφιστάμενοι του προέδρου Μαουρίσιο Μάκρι χρησιμοποίησαν παρανόμως ηλεκτρονικά συστήματα για να αποκομίσουν προσωπικά δεδομένα αυτών των ανθρώπων.

Η λίστα περιλαμβάνει πάνω από 60 ονόματα, τα οποία χωρίζονται ως εξής: 23 ομοσπονδιακοί δικαστές του Μπουένος Άιρες, 27 δικαστές από την υπόλοιπη χώρα, εννέα κυβερνήτες, υπουργοί, πέντε ομοσπονδιακοί εισαγγελείς και εννέα επιχειρηματίες, μεταξύ των οποίων και ο Μέσι, ο οποίος μπήκε στην λίστα με αυτή την ιδιότητα.