Ριβάλντο για Χρυσή Μπάλα: «Αδικία που ο Φαν Ντάικ ήταν πάνω από τον Ρονάλντο»

Gazzetta team
Ριβάλντο για Χρυσή Μπάλα: «Αδικία που ο Φαν Ντάικ ήταν πάνω από τον Ρονάλντο»

bet365

Την ανάγκη που έχει το ποδόσφαιρο από θέαμα και γκολ αντί για... αμυντικούς εξέφρασε ο προ 20ετίας νικητής της «Χρυσής Μπάλας» Ριβάλντο, ενώ παράλληλα είπε την άποψή του για τον χρόνο απόσυρσης του Μέσι και για την απουσία του Κριστιάνο από την τελετή απονομής του βραβείου.

Πρέμιερ Λιγκ με αμέτρητες αγορές στη Vistabet.gr.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και κάτοχος της «Χρυσής Μπάλας» Βίκτορ Μπόρμπα Φερέιρα Ριβάλντο, παραχώρησε δηλώσεις με αφορμή την πρόσφατη κατάκτηση του βραβείου για 6η φορά από τον Λιονέλ Μέσι, ενώ παράλληλα εξέφρασε την άποψή του για τον Ρονάλντο και τον Βινίσιους.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Το όνειρο του Μέσι είναι να στεφθεί παγκόσμιος πρωταθλητής αλλά και να πάρει το Κόπα Αμέρικα, με την Αργεντινή Για να το καταφέρει θα πρέπει να συνεχίσει να παίζει στο υψηλότερο επίπεδο τουλάχιστον μέχρι το 2022 και, ανάλογα με την επιτυχία που θα έχει σε αυτές τις δύο διοργανώσεις θα αποφασίσει για την απόσυρσή του».

Προ 20ετίας νικητής της «Χρυσής Μπάλας» σχολίασε για την απουσία του Ρονάλντο από την τελετή: «Δεν είναι κάτι καινούριο. Και ο Μέσι απουσίαζε από αντίστοιχο gala όταν ήξερε ότι δεν θα είναι νικητής. Δεν είναι ασέβεια».

Παράλληλα προσέθεσε ότι ο Πορτογάλος άξιζε την δεύτερη θέση και όχι την τρίτη γιατί : «είναι εξαιρετικός αμυντικός ο Φαν Ντάικ αλλά αυτό που κάνει όμορφο το ποδόσφαιρο είναι οι ντρίπλες, τα γκολ... οι υπέροχες στιγμές των επιθετικών. Θα είναι άδικο για τους τερματοφύλακες και τους αμυντικούς, αλλά πάντα θα είναι έτσι και είναι δύσκολο να αλλάξεις αυτή την οπτική».

Ενώ για τον συμπατριώτη του Βινίσιους Τζούνιορ στη Ρεάλ Μαδρίτης είπε: «Δεν έχει παραιτηθεί ο Ζιντάν από τον Βινίσιους. Σίγουρα θα του δώσει ευκαιρίες στο μέλλον, για να είναι έτοιμος όταν θα έρθουν οι σπουδαίες στιγμές στην καριέρα του».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα