Στην Φλαμένγκο ο Ραφίνια

Στην Φλαμένγκο ο Ραφίνια

Στην Φλαμένγκο ο Ραφίνια

bet365

Μετά από 13 χρόνια στην Ευρώπη σε Ιταλία και Γερμανία, ο Ραφίνια επιστρέφει στην Βραζιλία αφού ειπε το ναι στην πρόταση της Φλαμένγκο η οποία του πρόσφερε συμβόλαιο για δύο χρόνια.

Το ταξίδι των ανθρώπων της Φλαμένγκο στην Ευρώπη για την ενίσχυση της είχε αποτελέσματα. Η βριαζλιάνικη ομάδα είχε επαφές με τους Ραφίνια και Φιλίπε Λουίς καταθέτοντας τους προτάσεις και την επιστροφή τους στην χώρα του καφέ.

Και η πρώτη απάντηση ήταν θετική από τον Ραφίνια. Ο νυν δεξιός μπακ της Μπάγερν Μονάχου είπε το ναι στην πρόταση για διετή συνεργασία με την «Μενγκάο» και μετά το τέλος του τελικού του Κυπέλλου Γερμανίας θα ενσωματωθεί με τη νέα του ομάδα.

Ο Ραφίνια επιστρέφει στην Βραζιλία μετά από δεκατρία χρόνια παρουσίας σε Γερμανία και Ιταλία και ενισχύει ιδιαίτερα την Φλαμένγκο ενόψει των υποχρεώσεων της στο Copa Libertadores.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα