Συστάσεις και από την Εθνική Αιγύπτου στον Ουάρντα

Συστάσεις και από την Εθνική Αιγύπτου στον Ουάρντα

bet365

Η σιωπηρή τιμωρία του Αιγύπτιου ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ δεν έχει περάσει απαρατήρητη από τους ανθρώπους της εθνικής ομάδας της Αιγύπτου, που του ζητούν να… αλλάξει μυαλά!

Στη νέα εποχή που ξεκινάει για την εθνική ομάδα της Αιγύπτου, μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Χαβιέ Αγκίρε, τα δεδομένα δείχνουν να έχουν διαφοροποιηθεί, με τους ανθρώπους που βρίσκονται γύρω από την ομάδα να κοιτάζουν και την παραμικρή λεπτομέρεια.

Στα αφτιά των Αιγύπτιων έφτασαν τα… καμώματα του Αμρ Ουάρντα, ο οποίος το τελευταίο χρονικό διάστημα τελούσε υπό σιωπηρή τιμωρία από τον Ραζβάν Λουτσέσκου, μετά από μια σειρά πειθαρχικών παραπτωμάτων.

Όμως, για να καλείται και να αγωνίζεται στην εθνική Αιγύπτου ο Ουάρντα πρωτίστως θα πρέπει να παίζει στον ΠΑΟΚ γι’ αυτό και του έγιναν συστάσεις, με τον Χανί Ραμζί, υπεύθυνο της Εθνικής Αιγύπτου, να ξεκαθαρίζει σε ραδιοφωνική του συνέντευξη πως «θα πρέπει να συμμορφωθεί, να ακούει πιστά τις εντολές του προπονητή του, καθώς σε αντίθετη περίπτωση, όλο αυτό μπορεί να του στοιχίσει ακόμη και την παρουσία του στην Εθνική ομάδα. Ο Ουάρντα θα πρέπει να παλέψει περισσότερο και να μπει και πάλι σε ρυθμούς αγώνων, αν δεν θέλει να χάσει και τη θέση του στην Εθνική ομάδα, με τις λύσεις στην θέση του να είναι πολλές».

 

Τελευταία Νέα