Ο Πάμπλο Εσκομπάρ ήθελε να σκοτώσει τον Γκαρέκα!

Gazzetta team
Ο Πάμπλο Εσκομπάρ ήθελε να σκοτώσει τον Γκαρέκα!

bet365

Ο πρώην Νο1 εκτελεστής του Πάμπλο Εσκομπάρ, Ποπάι, αποκάλυψε ότι ο el Patron είχε σκοπό να σκοτώσει τον σήμερα προπονητή του Περού, Ρικάρντο Γκαρέκα.

Ο Γιον Χάιρο Βελάσκες Βάσκες ή πιο απλά Ποπάι, είναι ο πιο γνωστός sicario του Εσκομπάρ και εδώ και κάποια χρόνια έχει αποφυλακιστεί. Ο πολύ εύκολα μπορεί να διαπιστώσει κανείς, ο Ποπάι δεν χάνει ευκαιρία να μιλάει πλέον και την τελευταία φορά που το έκανε έδωσε μια απίστευτη ιστορία από τον Εσκομπάρ, ο οποίος ήθελε να σκοτώσει τον Αργεντινό [σήμερα 60 ετών] ο οποίος έπαιζε σε ομάδα αντίπαλου καρτέλ.

Τη δεκαετία του '80 οι μισές ομάδες στην Κολομβία ανήκαν σε εμπόρους ναρκωτικών και το ποδόσφαιρο ήταν ένα «όχημά» τους. Οπως αποκάλυψε ο Ποπάι, ο Εσκομπάρ, οπαδός της Ιντεπεντιέντε Μεδεγίν, είχε κυρήξει πόλεμο στους παίκτες της Αμέρικα ντε Κάλι, ανάμεσα στους οποίους ο Γκαρέκα. «Είχε υπόψη του όλους τους παίκτες της Αμέρικα, βρισκόμασταν σε πόλεμο. Ο Ρικάρντο Γκαρέκα ήταν στο στόχαστρο του Πάμπλο, όμως δεν έφτασαν μέχρι εκεί. Ηθελε να βάλει βόμβα στο αυτοκίνητό του, όμως η αγάπη του για το ποδόσφαιρο έσωσε τον Γκαρέκα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα