Νεϊμάρ: «Πλέον δεν με σέβονται»!

Κώστας Ζάλιαρης
Νεϊμάρ: «Πλέον δεν με σέβονται»!

bet365

Ο Νεϊμάρ επέλεξε να μιλήσει για τις καταστάσεις που αντιμετωπίζει πλέον στο γήπεδο και την προκατάληψη των διαιτητών απέναντί του, τονίζοντας πως θα έπρεπε να τον σέβονται περισσότερο, μετά και την κίτρινη κάρτα που δέχθηκε για θέατρο σε πτώση του στην περιοχή, στο πρόσφατο φιλικό της Βραζιλίας με το Ελ Σαλβαδόρ.

Καταλογίστηκε τουλάχιστον μία κόκκινη κάρτα στον αγώνα Έλτσε - Γρανάδα; Στη Vistabet έχει επιστροφή στοιχήματος*! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Έπειτα από το μαρκάρισμα που δέχθηκε και έπεσε κόντρα στις ΗΠΑ, με τον Ματ Μιάζγκα να λέει χαμογελαστός στον διαιτητή ότι έπρεπε να έχει δει τι έκανε ο Νεϊμάρ στο Μουντιάλ, ήρθε ακόμα ένα περιστατικό να προστεθεί στις φάσεις που ο Βραζιλιάνος αστέρας δέχεται κριτική για την ευκολία με την οποία πέφτει στο έδαφος.

Σε επαφή που υπήρξε με αντίπαλο εντός περιοχής κόντρα στο Ελ Σαλβαδόρ, έπεσε και ο ρέφερι τον τιμώρησε με κίτρινη κάρτα. Ο «Νέι», είχε να πει:

«Πλέον δεν με σέβονται... Δεν πρόκειται να υπομείνω μια τέτοια κατάσταση, πρέπει να βάλω ένα τέλος.

Ξέρω, όμως, ότι δεν εξαρτάται από εμένα αλλά προσπάθησα να συνεχίσω και απλά να σκέφτομαι το ποδόσφαιρο και όχι τα υπόλοιπα.

Δεν σέβονται ούτε εμένα ούτε τους υπόλοιπους συμπαίκτες μου με αυτές τις αποφάσεις».

 

Τελευταία Νέα