Μαυρίας: «Να παρουσιαστούμε όπως πρέπει με τη Σλοβενία»

Μαυρίας: «Να παρουσιαστούμε όπως πρέπει με τη Σλοβενία»

Gazzetta team
Μαυρίας: «Να παρουσιαστούμε όπως πρέπει με τη Σλοβενία»

bet365

Ο μπακ της Εθνικής μας έδωσε το... σύνθημα για τον «τελικό» της Ριζούπολης που ακολουθεί
Το «σύνθημα» για τον «τελικό» με τη Σλοβενία που ακολουθεί έδωσε ο Χάρης Μαυρίας μετά το 2-0 επί της Μολδαβίας. «Χαρούμενος για τη νίκη. Η εμφάνιση όλων των παιδιών καλή. Πρέπει να ξεχάσουμε αυτό το ματς να δούμε το παιχνίδι της Τετάρτης που είναι τελικός για εμάς. Ξέραμε πως πρέπει να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι στη Μολδαβία, να βγούμε και να πάρουμε το ματς. Δείξαμε αυτά τα στοιχεία, βάλαμε δύο γκολ, ελέγξαμε το ματς, συνδυάσαμε τη νίκη με καλό ποδόσφαιρο. Πρέπει να δούμε τα λάθη μας να αναλύσουμε τη Σλοβενία και να παρουσιαστούμε όπως πρέπει», είπε αρχικά στο OPEN.
Και συνέχισε για την αναμέτρηση της Τετάρτης που ακολουθεί.«Είναι διαφορετικά παιχνίδια. Η Σλοβενία είναι πιο δυνατή αντίπαλος, πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι αμυντικά. Φάσεις θα βγάλουμε, έχουμε την ποιότητα, θα μπορέσουμε να απειλήσουμε».
Για την ενσωμάτωση των νέων παικτών στην ομάδα σχολίασε πως «ο προπονητής είναι ξεκάθαρος στο τι ζητάει. Θεωρώ πως και τα υπόλοιπα παιδιά με περισσότερες συμμετοχές, μας βοηθούν να ενσωματωθούμε μαζί με το τεχνικό επιτελείο. Γι’ αυτό γίνεται ομαλή ένταξη όλων των καινούργιων παικτών».
 

UEFA NATIONS LEAGUE Τελευταία Νέα