Εθνική Ελλάδας: Με μοναδικό στόχο το τρίποντο στη Μολδαβία

Κώστας Τόπας
Εθνική Ελλάδας: Με μοναδικό στόχο το τρίποντο στη Μολδαβία

bet365

Την Μολδαβία θα αντιμετωπίσει απόψε στις 21:45 (Cosmote Sport 1HD, Open TV) η Εθνική Ελλάδας στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του UEFA Nations League έχοντας ως μοναδικό στόχο την κατάκτηση των τριών βαθμών.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα προκειμένου να πάρει την πρώτη θέση στον τρίτο όμιλο της τρίτης κατηγορίας του Nations League, θέλει απόψε κόντρα στην Μολδαβία να πάρει την πρώτη από τις δύο νίκες που έχει ανάγκη.

Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε το Σάββατο (14/11) και ο Τζον Φαν'τ Σχιπ είχε ένα απρόοπτο της τελευταίας στιγμής καθώς ο Μπάμπης Λυκογιάννης ένιωσε ένα σφίξιμο στη γάμπα και αποχώρησε από την προπόνηση. Οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά.

Ο τεχνικός της Εθνικής Ελλάδας στη συνέντευξη Τύπου, τόνισε πως εκτός από τη νίκη επί της Μολδαβίας θέλει να δει τους διεθνείς μας να κυριαρχούν στον αγωνιστικό χώρο, παίζοντας το παιχνίδι τους και προσπαθώντας να πετύχουν περισσότερα γκολ.

Οσον αφορά το βασικό σχήμα, Φορτούνης και Μπουχαλάκης διεκδικούν θέση στη μεσαία γραμμή. Για τις υπόλοιπες θέσεις ο Ολλανδός τεχνικός φαίνεται πως έχει καταλήξει καθώς κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Βλαχοδήμος, οι Μαυρίας, Τσιμίκας, Τζαβέλλας και Χατζηδιάκο θα αποτελούν την τετράδα στην άμυνα. Οι Ζέκα Μπακασέτας και ένας εκ των Μπουχαλάκη Φορτούνη θα συνθέσουν την τριάδα της μεσαίας γραμμής και οι Τζόλης Λημνιός είναι... ακλόνητα φαβορί ως εξτρέμ. Φανέλα βασικού ενδέχεται να πάρει και ο Γιώργος Γιακουμάκης, ο οποίος θα τοποθετηθεί στην κορυφή της επίθεσης.

Για να καταφέρει να τερματίσει πρώτη στον όμιλο η Εθνική Ελλάδας θα πρέπει πιθανότατα θα πρέπει να πάρει δύο νίκες, εκτός κι αν οι Σλοβένοι δεν καταφέρουν να νικήσουν το Κόσοβο. Σε αυτή την περίπτωση θα του αρκεί το «τρίποντο» την τελευταία αγωνιστική.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟΝ Γ΄ ΟΜΙΛΟ ΤΟΥ LEAGUE C - NATIONS LEAGUE

1. Σλοβενία 10 (6-0)

2. Ελλάδα 8 (4-1)

3. Κόσσοβο 2 (2-4)

4. Μολδαβία 1 (1-8)

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (15/11)

Μολδαβία - Ελλάδα

Σλοβενία - Κόσοβο

6η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (18/11)

Ελλάδα - Σλοβενία

Κόσοβο - Μολδαβία

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

UEFA NATIONS LEAGUE Τελευταία Νέα