Ελλάδα - Μολδαβία: Οι παίκτες της Εθνικής σε... ακτίνες, MVP ο Μπακασέτας

Ελλάδα - Μολδαβία: Οι παίκτες της Εθνικής σε... ακτίνες, MVP ο Μπακασέτας

Gazzetta team
Ελλάδα - Μολδαβία: Οι παίκτες της Εθνικής σε... ακτίνες, MVP ο Μπακασέτας

bet365

Διαβάστε στο gazzetta.gr την κριτική των παικτών της Εθνικής Ελλάδας στη νίκη με 2-0 επί της Μολδαβίας.

Βλαχοδήμος: Θεατής στο πρώτο μέρος. Στο δεύτερο μία φορά χρειάστηκε να επέμβει στο πέναλτι των Μολδαβών, πέφτοντας σωστά στη γωνία του και κρατώντας ανέπαφη την εστία του.

Γιαννούλης: Ανέβαινε συνεχώς από τα αριστερά και με την ταχύτητά του φαινόταν ότι θα μπορούσε να δημιουργήσει προβλήματα στη μολδαβική άμυνα, ωστόσο στην τελική… τρίτη δεν έβρισκε λύσεις.

Τζαβέλλας: Δεν ένιωσε καμία πίεση από την επίθεση της Μολδαβίας. Προσπαθούσε να χτίσει από πίσω, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Σβάρνας: Όπως και ο Τζαβέλλας, έτσι και αυτός δεν προβληματίστηκε από τους Μολδαβούς επιθετικούς, αλλά στο χτίσιμο του παιχνιδιού από πίσω όταν κατέβαινε δεν έδωσε πράγματα.

Χατζηδιάκος: Αγωνίστηκε ως δεξιός μπακ και αναμενόμενα δεν μπορούσε να προσφέρει επιθετικά ανεβαίνοντας στην πλευρά του καθώς δεν αποτελεί άλλωστε τη φυσική του θέση. Αμυντικά είχε εύκολο βράδυ. Αντικαταστάθηκε από τον Ρότα στο 69’.

Κουρμπέλης: Στο πρώτο μέρος δεν βοηθούσε στην ανάπτυξη, έχοντας αργές κινήσεις, ωστόσο μια ενέργειά του με το «σκάψιμο» της μπάλας στον Παυλίδη αρκούσε για να κερδίσει η Εθνική το πέναλτι με το οποίο άνοιξε το σκορ. Αντικαταστάθηκε από τον Μπουχαλάκη στο 83’.

Ζέκα: Έτρεξε κλασικά πολύ, έπαιρνε μπάλες και προσπαθούσε να μοιράσει παιχνίδι. Δεν έπαιζε κάθετα, αλλά σε αυτό δεν τον βοηθούσαν και τα ξεμαρκαρίσματα των συμπαικτών του. Από το 2-0 και μετά τα πράγματα έγιναν πιο εύκολα και για τον ίδιο.

Μάνταλος: Ξεκίνησε στα αριστερά, αλλά όπως το συνηθίζει από το ξεκίνημα άρχισε να συγκλίνει προς τα μέσα. Έκανε λάθη και δεν του βγήκαν οι πάσες και οι προσπάθειες. Στο 2-0 πάντως έκανε ωραίο κατέβασμα και τελείωμα κλειδώνοντας με το γκολ του τη νίκη. Αντικαταστάθηκε από τον Φορτούνη στο 70’.

Λημνιός: Με εξαίρεση ένα γέμισμα στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης δεν φάνηκε στο ματς, ενώ δεν πατούσε περιοχή για να απειλήσει. Αντικαταστάθηκε στο 76’ από τον Πέλκα.

Μπακασέτας: Ο καλύτερος παίκτης της Εθνικής. Αγωνίστηκε σε ελεύθερο ρόλο πίσω από τον Παυλίδη, στη φυσική του θέση, έπαιρνε πρωτοβουλίες προσπαθώντας να παίξει κάθετα και να μπει στην περιοχή. Άνοιξε το σκορ με το εύστοχο χτύπημα πέναλτι και έβγαλε μια εξαιρετική ασίστ στον Μάνταλο για το 2-0.

Παυλίδης: Έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 35’, αλλά κέρδισε το πέναλτι στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους με το οποίο η Εθνική άνοιξε το σκορ. Γενικότερα δεν προβλημάτισε πάντως την αντίπαλη άμυνα. Έγινε αλλαγή στο 83’ από τον Φούντα.

Αλλαγές:

Ρότα: Πέρασε στο 69’ στη θέση του Χατζηδιάκου. Στο 88’ έκανε λάθος τραβώντας τον αντίπαλό του, έχοντας χάσει το μαρκάρισμά του προηγουμένως, και δίνοντας πέναλτι στους Μολδαβούς, το οποίο όμως έβγαλε ο Βλαχοδήμος.

Φορτούνης: Μπήκε στο 70’ στη θέση του Μάνταλου. Έβγαλε ταχύτητα, παίζοντας και αυτός προς τα μέσα και κάθετα, ενώ λίγο έλειψε να έχει και ασίστ αν ο Μπακασέτας τελείωνε τη φάση στο 77’. Στο 85’ πλησίασε για πρώτη φορά το γκολ, ενώ στις καθυστερήσεις είχε και δύο δοκάρια! Πολύ καλή παρουσία στο 20λεπτο που αγωνίστηκε.

Πέλκας: Στο 76’ μπήκε στη θέση του Λημνιού και είχε συμμετοχή στην επιθετική ανάπτυξη έχοντας μια καλή παρουσία στα λεπτά που αγωνίστηκε.

Φούντας: Μπήκε στο 83’ στη θέση του Παυλίδη. Ήταν κινητικός στα λίγα λεπτά που αγωνίστηκε.

Μπουχαλάκης: Πέρασε στο 83’ στη θέση του Κουρμπέλη. Πάτησε περιοχή στα λεπτά που αγωνίστηκε προσπαθώντας να βοηθήσει στην ανάπτυξη.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

UEFA NATIONS LEAGUE Τελευταία Νέα