Αγγλία: Εκτός αποστολής οι τρεις που έκαναν πάρτι με 20 άτομα

Κώστας Ζάλιαρης
Αγγλία: Εκτός αποστολής οι τρεις που έκαναν πάρτι με 20 άτομα

bet365

Οι Άμπραχαμ, Τσίλγουελ και Σάντσο έμειναν τελικά εκτός αποστολής της Αγγλίας για το παιχνίδι της προσεχούς Πέμπτης με την Ουαλία για το Nations League, έχοντας συμμετάσχει σε πάρτι με 20 άτομα το βράδυ της Κυριακής.

Τα περιστατικά με τη μη τήρηση των μέτρων ασφαλείας και του πρωτοκόλλου Υγείας από την Κυβέρνηση συνεχίζονται στην εθνική ομάδα της Αγγλίας και φυσικά οι τιμωρίες δεν θα μπορούσαν να είναι διαφορετικές...

Μετά την ανοησία των Φόντεν και Γκρίνγουντ να καλέσουν κοπέλες στο ξενοδοχείο που είχε καταλύσει η αποστολή των «τριών λιονταριών» πριν από έναν μήνα στο Ρέικιβικ μετά το ματς με την Ισλανδία, ήρθε το πάρτι με 20 άτομα για τους Άμπραχαμ, Τσίλγουελ και Σάντσο.

Ο επιθετικός της Τσέλσι γιόρτασε τα γενέθλιά του με καλούς φίλους και συγγενείς, όμως, η Κυβέρνηση της Αγγλίας απαγορεύει της συναθροίσεις με περισσότερα από 6 άτομα κι έτσι ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ υπό το φόβο και διασποράς του κορονοϊού στην εθνική ομάδα, απέκλεισε τους τρεις ποδοσφαιριστές από το παιχνίδι με την Ουαλία...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

UEFA NATIONS LEAGUE Τελευταία Νέα