Εθνική: Δεν άρεσαν οι δηλώσεις του Σιόβα στον Φαν'τ Σχιπ

Δημήτρης Τομαράς
Εθνική: Δεν άρεσαν οι δηλώσεις του Σιόβα στον Φαν'τ Σχιπ

bet365

Ο Δημήτρης Σιόβας έκανε δηλώσεις για τους έμπειρους παίκτες της Εθνικής που δεν ήταν στις κλήσεις με Σλοβενία και Κόσοβο, κάτι που δεν άρεσε στον Ολλανδό τεχνικό.
Ο Δημήτρης Σιόβας ως γνωστόν έχει ήδη πάρει θέση για τα όσα δήλωσε στον τηλεοπτικό σταθμό Open, μετά τη νίκη στο Κόσοβο. Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός μεταξύ άλλων τόνισε πως «Και ο Σβάρνας που έχει μέλλον αν έχει δίπλα του τον Μανωλά θα είναι καλύτερα για τον ίδιο». Λίγες ώρες αργότερα, ο ίδιος ο Σιόβας έκανε διευκρινιστική δήλωση μέσω Instagram γιατί μάλλον παρεξηγήθηκαν τα λεγόμενα του.
Σύμφωνα πάντως με τα όσα προκύπτουν από πλευράς των ανθρώπων της Εθνικής οι δηλώσεις αυτές δεν άρεσαν στον Τζον Φαν'τ Σχιπ. Δεν ήχησαν καλά στα αυτιά του Ολλανδού τεχνικού και μένει να διαπιστωθεί το πως θα λειτουργήσει στο προσεχές διάστημα. Ωστόσο θα πρέπει να θεωρείται σχεδόν σίγουρο πως θα θελήσει να μιλήσει επί προσωπικού με τον διεθνή στόπερ. Να θυμίσουμε πάντως ότι οι τοποθετήσεις του Σωκράτη Παπασταθόπουλου μετά το παιχνίδι με την Αρμενία ήταν στην συνέχεια ένας από τους λόγους που που ο έμπειρος μπακ άρχισε σιγά σιγά να τίθεται εκτός των βασικών επιλογών στην Εθνική.

UEFA NATIONS LEAGUE NEWS FEED