Ιταλία - Βοσνία 1-1: Με το... δεξί η ομάδα του Μπάγεβιτς! (vids)

Gazzetta team
Ιταλία - Βοσνία 1-1: Με το... δεξί η ομάδα του Μπάγεβιτς! (vids)

bet365

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς έκανε επίσημο ντεμπούτο στον πάγκο της Βοσνίας και η ομάδα του τα πήγε περίφημα, αφού απέσπασε εκτός έδρας ισοπαλία (1-1) από την Ιταλία. Στην κορυφή του ομίλου η Ολλανδία, διπλό για Αλβανία.

LEAGUE A
Πρώτη κορυφή για Ολλανδία

Πέρσι, έφτασε μέχρι τον τελικό, όπου ηττήθηκε από την Πορτογαλία. Φέτος η Ολλανδία ξεκινάει τις υποχρεώσεις της στο Nations League με μία σημαντική νίκη. Το 1-0 επί της Πολωνία τη φέρνει από την πρώτη κιόλας αγωνιστική μόνη στην κορυφή του 1ου ομίλου της 1η κατηγορίας του θεσμού. Ο Μπέργκβαϊν με εξ επαφής πλασέ (61’) έδωσε το τρίποντο στους Οράνιε.

Βέβαια, για να βρεθούν μόνοι στην κορυφή οι Ολλανδοί, χρειάστηκε να γκελάρει η Ιταλία. Η Σκουάντρα Ατζούρα ήρθε ισόπαλη 1-1 στο εντός ματς της με τη Βοσνία, στο επίσημο ντεμπούτο του Ντούσαν Μπάγεβιτς στον πάγκο. Ηταν οι φιλοξενούμενοι μάλιστα που προηγήθηκαν με το κοντινό δυνατό σουτ του Τζέκο (57’), αλλά ο Σένσι με μακρινή προβολή και μπόλικη δόση τύχης, καθώς η μπάλα άλλαξε πορεία σε αντίπαλο, έσωσε κάπως την παρτίδα για τους Ιταλούς.

LEAGUE B

Γκρουπ 1
Νορβηγία - Αυστρία 1-2
Ρουμανία - Β. Ιρλανδία 1-1

Με το δεξί η Αυστρία στο πρώτο γκρουπ, αφού επικράτησε 2-1 εκτός έδρας της Νορβηγίας και βρέθηκε μόνη πρώτη στη βαθμολογία. Ο Γκρέγκοριτς άνοιξε το σκορ, ο Σάμπιτζερ με πέναλτι διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας, και ο Χάαλαντ απλά μείωσε για τους γηπεδούχους. Στο άλλο ματς του ομίλου, Ρουμανία και Β. Ιρλανδία αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-0. Ο Πούτσκας άνοιξε το σκορ, με τους φιλοξενούμενους να μένουν με δέκα παίκτες στο 39'. Ωστόσο, ο Γουάιτ στο 86' έδωσε το βαθμό στους Βορειοϊρλανδούς.

Γκρουπ 2
Σλοβακία - Τσεχία 1-3
Σκωτία - Ισραήλ 1-1

Πάρτι η Τσεχία στο... ντέρμπι του ομίλου, διέλυσε με 3-1 εκτός τη Σλοβακία και είναι στην κορυφή. Ο Κουφαλ στο 48', ο Ντότσκαλ στο 53' και ο Κρμέντσικ στο 86' πέτυχαν τα γκολ της νίκης. Ο Σκρανζ απλά μείωσε για τη Σλοβακία. Σκωτία και Ισραήλ αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1 στη Γλασκώβη


LΕΑGUE C
Γκρουπ 3

Λευκορωσία - Αλβανία 0-2
Λιθουανία - Καζακσταν 0-2

Mε το δεξί η Αλβανία στον όμιλο, επικράτησε 2-0 εκτός έδρας της Λευκορωσίας. Οι Αλβανοί ήταν καλύτεροι σε όλο το ματς, άνοιξαν το σκορ με τον Τσικαλέσι στο 23' και στο 78' ο Μπάρε διαμόρφωσε το 2-0. Συγκάτοικος της Αλβανίας στην κορυφή το Καζακστάν, το οποίο δε συνάντησε προβλήματα στη Λιθουανία. Στο 3' ο Ζαϊνουντίνοβ άνοιξε το σκορ και στο 86' ο Κουατ διαμόρφωσε το 2-0.

Δείτε ΕΔΩ το LIVE του Νations League

 

UEFA NATIONS LEAGUE Τελευταία Νέα