Ουκρανία - Αρμενία 3-0: Άνετη κι ωραία, πάτησε στην κορυφή του ομίλου

Newsroom
Ουκρανία - Αρμενία 3-0: Άνετη κι ωραία, πάτησε στην κορυφή του ομίλου

bet365

Η Ουκρανία μετέτρεψε σε ευχάριστο περίπατο το ματς απέναντι στην Αρμενία, αφού επικράτησε άνετα 3-0 και σκαρφάλωσε (προσωρινά) στην κορυφή του τρίτου ομίλου στη League B.

Έκανε ποδαρικό στο Nations League με διπλό στην έδρα της Ιρλανδίας και συνέχισε το νικηφόρο σερί με άνετη επικράτηση 3-0 επί της Αρμενίας. Η Ουκρανία δείχνει να έχει αφήσει πίσω της για τα καλά τον αποκλεισμό από την τελική φάση του Μουντιάλ, αφού έκανε το 2/2 στον όμιλό της και πάτησε έστω και προσωρινά στην κορυφή.

Έπειτα από ένα «στείρο» πρώτο μέρος που ολοκληρώθηκε χωρίς γκολ, οι τυπικά γηπεδούχοι (μιας και το ματς διεξήχθη στην Πολωνία) πήραν προβάδισμα στο 61΄με σκόρερ τον Μαλινόφσκι. Ο ασκός του Αιόλου είχε πλέον ανοίξει, οι Ουκρανοί είχαν αποβάλλει τελείως το άγχος που τους ακολουθούσε και πρόσθεσαν ακόμα δυο γκολ, φτάνοντας σε μια άνετη νίκη. Αρχικά ο Καραβάεφ στο 77΄έγραψε το 2-0, ενώ το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Μικολένκο στο 84΄.

Μια αναμέτρηση που ήταν η τελευταία για τον 37χρονο τερματοφύλακα Αντρί Πιατόφ με το εθνόσημο, ο οποίος αποφάσισε να ρίξει τίτλους τέλους έπειτα από 102 συμμετοχές με την εθνική ομάδας της Ουκρανίας.

Βαθμολογία τρίτου ομίλου στη League B

1. Ουκρανία 6 (4-0)
2. Σκωτία 3 (2-0)
3. Αρμενία 3 (1-5)
4. Ιρλανδία 0 (0-2)

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

UEFA NATIONS LEAGUE Τελευταία Νέα