Μαντσίνι: «Ο Ντοναρούμα απογοητεύτηκε με τις αποδοκιμασίες»

Μαντσίνι: «Ο Ντοναρούμα απογοητεύτηκε με τις αποδοκιμασίες»

Κώστας Τόπας
Μαντσίνι: «Ο Ντοναρούμα απογοητεύτηκε με τις αποδοκιμασίες»

bet365

Δυσαρεστημένος και απογοητευμένος ήταν ο Αντόνιο Ντοναρούμα για τις αποδοκιμασίες που άκουγε από τις εξέδρες των «τιφόζι», σύμφωνα με τον Ρομπέρτο Μαντσίνι.

Οι Μιλανέζοι φίλαθλοι αποδοκίμαζαν σε κάθε ευκαιρία, από την προθέρμανση κιόλας τον Τζίτζι Ντοναρούμα, για τον λόγο που ο Ιταλός κίπερ αποφάσισε να αποχωρήσει ως ελεύθερος από τη Μίλαν, με προορισμό την Παρί Σεν Ζερμέν.

Οι αποδοκιμασίες των «λύγισαν» με αποτέλεσμα να κάνει αρκετά λάθη κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης, αλλά και να δεχθεί για πρώτη φορά με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα δυο τέρματα στο ίδιο ματς.

Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι από την πλευρά του, μετά το τέλος του αγώνα, ήταν έντονα προβληματισμένος για τις αποδοκιμασίες των «τιφόζι» προς τον 22χρονο πορτιέρε.

«Ο Αντόνιο νιώθει απογοητευμένος και απόλυτα δικαιολογημένα, αν θέλετε την άποψή μου. Πίστευε πως αυτό δεν θα συνέβαινε σε έναν αγώνα της εθνικής ομάδας αν και το είχε αφουγκραστεί.

Έχω προβληματιστεί πολύ με ό,τι έγινε, κάποιοι έβαλαν το συλλογικό τους φρόνημα πιο πάνω από τον στόχο της εθνικής ομάδας», ανέφερε χαρακτηριστικά.

@Photo credits: INTIME
 

UEFA NATIONS LEAGUE Τελευταία Νέα