Πρωταθλήτρια η Μπεσίκτας για ένα γκολ διαφορά!

Πρωταθλήτρια η Μπεσίκτας για ένα γκολ διαφορά!

bet365

Απίστευτο φινάλε στην Τουρκία με εναλλαγές στην κορυφή και την Μπεσίκτας να κατακτά το πρωτάθλημα (πρώτο της μετά από τέσσερα χρόνια) στην ισοβαθμία (για το ένα γκολ της διαφοράς τερμάτων!) με τη Γαλατασαράι, η οποία βγήκε στα προκριματικά του Champions League. Στο Europa Conference League οι Φενέρμπαχτσε του Πέλκα και Τράμπζονσπορ του Μπακασέτα.

Το φινάλε του τουρκικού πρωταθλήματος, ήταν όπως και οι τελευταίες αγωνιστικές του. Συναρπαστικό, με εναλλαγές, με σασπένς μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Η Μπεσίκτας κατέκτησε το πρώτο της πρωτάθλημα Τουρκίας μετά από τέσσερα χρόνο υπερτερώντας στην ισοβαθμία (για το ένα γκολ της διαφοράς τερμάτων) της Γαλατασαράι, η οποία βγήκε στα προκριματικά του Champions League.

Κι όμως μέχρι να βρεθεί ο Ρασίντ Γκεζάλ να λυτρώσει τους «Μαύρους Αετούς» στη Σμύρνη κόντρα στην Γκεζτέπε με εκτέλεση πέναλτι στο 69', το πρωτάθλημα πήγαινε στη Γαλατά, η οποία είχε κάνει ήδη την ανατροπή επί της Μαλάτια (3-1). Η Φενέρμπαχτσε του Δημήτρη Πέλκα, η οποία ουσιαστικά είχε μείνει εκτός μάχης από την προτελευταία αγωνιστική, έφυγε με τη νίκη από Καισάρεια από την Καϊσερίσπορ του Δημήτρη Κολοβέτσιου, η οποία προηγήθηκε με γκολ του πρώην εξτρέμ του ΠΑΟΚ, Πέντρο Ενρίκε. Το 1-1 διαμόρφωσε ο Ενέρ Βαλένσια στο 90+1' με πέναλτι και τη νίκη χάρισε ο Αζίζ στο 90+9'.

Στα προκριματικά του Europa Conference League, όπως και η Τράμπζονσπορ του Τάσου Μπακασέτα (είχε ασίστ και στα δύο γκολ).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPER LEAGUE ΤΟΥΡΚΙΑΣ Τελευταία Νέα