Ο Μπακασέτας άγγιξε το… τέλειο (vid)

Γιώργος Ντυμένος
Ο Μπακασέτας άγγιξε το… τέλειο (vid)

bet365

Ο 27χρονος οδήγησε την Αλάνιασπορ στη νίκη επί της Μπεσίκτας στο ντέρμπι κορυφής της Τουρκίας και μέσω του Wyscout θα δούμε γιατί ο διεθνής μεσοεπιθετικός ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής του αγώνα
Το τέλειο άγγιξε χθες (13/12) ο Τάσος Μπακασέτας. Ο 27χρονος μεσοεπιθετικός έκανε κόντρα στην Μπεσίκτας την καλύτερή του εμφάνιση – ας μην ξεχνάμε και τον αντίπαλο – με τη φανέλα της Αλάνιασπορ, βρήκε δις στόχο (26’, 79’) και την οδήγησε στη νίκη με 2-1, αποτέλεσμα που τη διατήρησε στην κορυφή του πρωταθλήματος της Τουρκίας.
Ας δούμε μέσω του Wyscout πιο αναλυτικά τα πεπραγμένα του στο ντέρμπι της γειτονικής χώρας, που έφερε φαρδιά πλατιά την υπογραφή του.
*Αγωνίστηκε πίσω από τον φορ.
*Σημείωσε 2 τέρματα με ισάριθμες on target τελικές. Μάλιστα η off target του ήταν η απευθείας εκτέλεση φάουλ που επιχείρησε στο 76’, όπου η μπάλα αποκρούστηκε από το οριζόντιο δοκάρι του αντίπαλου πορτιέρε.
*Είχε συνολικά 24/36 πετυχημένες μεταβιβάσεις, ποσοστό επιτυχίας 76%.
*Επιμέρους μέτρησε 4/6 σωστές στο επιθετικό τρίτο της Αλάνιασπορ και 2/3 μακρινές σε συμπαίκτες του, που βγήκαν στην πλάτη της αντίπαλης άμυνας.
*Η μεγάλη του συμμετοχή και στο δημιουργικό σκέλος ήταν μάλλον… λογικό που του απέφερε και 3 τελικές πάσες για ευκαιρίες της Αλάνιασπορ. Δηλαδή έφτιαξε ισάριθμες φάσεις της που δεν κατέληξαν γκολ.
*Κρατάμε μάλιστα το εξής. Το φινάλε της αναμέτρησης τον βρήκε με 4/4 πετυχημένες εναέριες διεκδικήσεις. Παρότι δεν είναι ψηλός, δεν «έχασε» «μονομαχία» στον αέρα.
Ετσι το τελευταίο σφύριγμα του αγώνα τον βρήκε να κερδίζει με…άνεση τον τίτλο του MVP.
 

SUPER LEAGUE ΤΟΥΡΚΙΑΣ Τελευταία Νέα