Κορονοϊός: Στο 50% πληρότητας από εδώ και πέρα τα τουρκικά γήπεδα!

Gazzetta team
Κορονοϊός: Στο 50% πληρότητας από εδώ και πέρα τα τουρκικά γήπεδα!

bet365

Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Τουρκίας ανακοίνωσε ότι θα επιτρέπει πλέον πληρότητα έως και 50% στα γήπεδα, παρ' ότι τα κρούσματα κορονοϊού στην χώρα έχουν ξεπεράσει τις 330 χιλιάδες και τα θύματα αγγίζουν τα εννέα χιλιάδες.

Η ζωή, έστω και με πολλές δυσκολίες και πολλά «αλλά», εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού, πρέπει να συνεχιστεί. Και, μπορεί στην Ελλάδα οι αρχές να μην παίρνουν την απόφαση για να ανοίξουν τα γήπεδα στον κόσμο, αλλά στην Τουρκία αποφάσισαν να το πάνε (σχεδόν) στο άλλο άκρο!

Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας, λοιπόν, ανακοίνωσε ότι θα επιτρέψει πληρότητα έως και 50% (!) στα γήπεδα, παρ' ότι τον Σεπτέμβριο υποστήριζε ότι το πρώτο μισό της σεζόν θα κυλήσει με άδεια γήπεδα.

Ο κόσμος, έστω και σε πολύ μικρότερο αριθμό, δίνει ήδη το παρών στα γήπεδα, τα οποία θα επιτρέπουν πλέον πολλούς περισσότερους φιλάθλους, παρ' ότι τα κρούσματα του ιού Covid-19 στην Τουρκία έχουν ξεπεράσει τις 330 χιλιάδες και οι θάνατοι αγγίζουν τους εννέα χιλιάδες, σύμφωνα τουλάχιστον με τα επίσημα στοιχεία.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα που παίζουν σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

SUPER LEAGUE ΤΟΥΡΚΙΑΣ Τελευταία Νέα