Βαθμολογία Super League 2: Σε μειονεκτική θέση η ΑΕ Καραϊσκάκης, που όμως «έχει» τις ισοβαθμίες

Gazzetta team
Βαθμολογία Super League 2: Σε μειονεκτική θέση η ΑΕ Καραϊσκάκης, που όμως «έχει» τις ισοβαθμίες

bet365

Οι Αρτινοί «αυτοκτόνησαν» στη Λάρισα και για να σωθούν στο φινάλε θα πρέπει τουλάχιστον να «πιάσουν» στη βαθμολογία τα Τρίκαλα ή τη Δόξα Δράμας
Φινάλε ακατάλληλο για καρδιακούς είχαμε σήμερα (15/5) στη Φιλιπούπολη, στο ματς που έκλεψε την παράσταση μεταξύ των 3 για τα play out της Super League 2. Πιο συγκεκριμένα η ΑΕ Καραϊσκάκης «γύρισε», στο 84' και το 86', το ματς κόντρα στον Απόλλωνα Λάρισας από 1-0 σε 1-2, όμως ισοφαρίστηκε αμέσως μετά σε 2-2 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα και «έχασε» από τα χέρια της μία υπερπολύτιμη για τη συνέχεια νίκη. Ετσι σε συνάρτηση με το 1-1 των Τρικάλων κόντρα στη Δόξα Δράμας, βρίσκεται σε μειονεκτική θέση αναφορικά με τη «μάχη» της παραμονής, όπου σε απόσταση 2 βαθμών (26 με 24) «στοιβάζονται» 3 ομάδες, οι «Σακαφλιάδες» (26), οι «Μαυραετοί» (25) και εκείνη (24).
Ενόψει της τελευταίας αγωνιστικής οι δύο πρώτοι ορίζουν την τύχη τους, ενώ η ΑΕ Καραϊσκάκη για να μην ακολουθήσει τον ΟΦ Ιεράπετρας στον υποβιβασμό θα πρέπει τουλάχιστον να «πιάσει» έναν εκ των ανταγωνιστών της, αφού υπερτερεί στις μονές ισοβαθμίες με Τρίκαλα και Δόξα. Αν οι 2 τελευταίοι «συγκατοικήσουν» στους 26 και κερδίσει η ΑΕ Καραϊσκάκη (ήττα Τρικάλων, ισοπαλία Δόξας) τότε θα υποβιβαστούν οι Δραμινοί.
Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας η Παναχαϊκή κέρδισε 3-2 τον ΟΦ Ιεράπετρας.
ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
ΟΦ Ιεράπετρας – Παναχαϊκή 2-3
Τρίκαλα - Δόξα Δράμας 1-1
Απόλλων Λάρισας – Καραϊσκάκης 2-2
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ PLAY OUT
7. ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 37
8. ΑΠΟΛΛΩΝ Λ. 29
9. ΤΡΙΚΑΛΑ 26
10. ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ 25
--------------------------------
11. ΑΕ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ 24
12. ΟΦ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ 17
5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (19/05)
Παναχαϊκή - Δόξα Δράμας
Τρίκαλα - Απόλλων Λάρισας
Καραϊσκάκης - ΟΦ Ιεράπετρας
 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα