Τρίκαλα – Δόξα Δράμας 1-1: «Ζωντανοί» και οι δύο

Gazzetta team
Τρίκαλα – Δόξα Δράμας 1-1: «Ζωντανοί» και οι δύο

bet365

Χωρίς νικητή έληξε η αναμέτρηση των Τρικάλων με τη Δόξα Δράμας, με το 1-1 να κρατάει και τους δύο πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού.

Κερδισμένοι και οι δύο θα λέγαμε πως έμειναν τα Τρίκαλα και η Δόξα Δράμας, Οι δύο ομάδες στην προτελευταία αγωνιστική των play out της Super League 2, πήραν από έναν βαθμό μετά το 1-1, με τους γηπεδούχους να φτάνουν τους 26 βαθμούς και τους φιλοξενούμενους τους 25, αφήνοντας κάτω από την ζώνη του υποβιβασμού την ΑΕ Καραϊσκάκης που έχει 24.

Τα Τρίκαλα την τελευταία αγωνιστική υποδέχονται τον αδιάφορο Απόλλωνα Λάρισας, ενώ οι «μαυραετοί» φιλοξενούνται από την επίσης αδιάφορη βαθμολογικά, Παναχαϊκή και με νίκη μένουν στην κατηγορία, χωρίς να περιμένουν να δουν τι θα κάνει η ΑΕ Καραϊσκάκης που φιλοξενεί τον ήδη πεσμένο ΟΦ Ιεράπετρας.

Στα του αγώνα οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να προηγηθούν με τον Μαυριά στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων του ημιχρόνου, με τους γηπεδούχους να απαντούν στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους κάνοντας με τον Σταματή το 1-1 στο 47'. Σκορ με το οποίο ολοκληρώθηκε και η συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Τρίκαλα (Καλογιάννης): Περλιέσι, Νιάρος, Τάχατος (46′ Ελευθεριάδης), Σουλιώτης, Ριζογιάννης, Σκόνδρας, Παπαγεωργίου, Σταματής (90+1′ Σιλβάνο), Πέλκας (90+1′ Ζώγκος), Πιαστόπουλος, Ευθυμίου.

Δόξα Δράμας (Βασιλακάκης): Ηλιάδης, Παρασκευάς, Παπαργυρίου, Χάμοντ, Μενσά, Κουκόλης (70′ λ.τ Αγιώτης), Άντερσον, Μπελεβώνης (81′ Κόντος), Φυτόπουλος (90+2′ Μπαράνκο), Αγγελόπουλος, Μαυριάς.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα