Ξάνθη - Χανιά 1-1: «Μπλόκο» των Κρητικών στα Πηγάδια (vid)

Gazzetta team
Ξάνθη - Χανιά 1-1: «Μπλόκο» των Κρητικών στα Πηγάδια (vid)

bet365

Η Ξάνθη έμεινε στο 1-1 με τα Χανιά στη Θράκη και σε συνδυασμό με τη νίκη του Λεβαδειακού στη Νίκαια επί του Ιωνικού, έμεινε τρίτη στη βαθμολογία της Super League 2.

Η Ξάνθη δεν εκμεταλλεύτηκε την έδρα της, έμεινε στο 1-1 με τα Χανιά και σε συνδυασμό με το «διπλό» του Λεβαδειακού στη Νίκαια, έμεινε τρίτη στη βαθμολογία της Super League 2, μετά την ολοκλήρωση της 1ης αγωνιστικής των play off.

Η Ξάνθη απείλησε στο 9' με την κεφαλιά του Τάσου Παπάζογλου που πέρασε άουτ, ενώ τα Χανιά απάντησαν στο 29' με το σουτ του Βασιλόγιαννη από δεξιά που απέκρουσε με υπερένταση ο Ίτσο. Στο 36' ο Πέτροβις ένιωσε ενοχλήσεις, μπήκε στη θέση του ο Βέρκερ, που εξελίχθηκε στον αρνητικό πρωταγωνιστή για την ομάδα του μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου.

Ο Γερμανός στο 45'+1' είχε δοκάρι σε κοντινή προβολή και στο αμέσως επόμενο λεπτό υπέπεσε σε πέναλτι, όταν έκανε χέρι μετά την κεφαλιά του Σουντουρά. Ο Διαμαντόπουλος στο 45'+34' σκόραρε από την άσπρη βούλα και έκανε το 0-1.

Ο Θανάσης Παπάζογλου που πέρασε στον αγώνα στο ημίχρονο έφερε στα ίσια το ματς στο 58', με την πλάτη, μετά από σέντρα του Δημούτσου και κόντρα των Κουτζαβασίλη - Ανδρέου. Πέντε λεπτά νωρίτερα ο Δημούτσος ζήτησε πέναλτι για μαρκάρισμα του Αναστασόπουλου, αλλά ο Τζήλος θεώρησε πως δεν υπήρχε παράβαση.

Ο Τάτος απείλησε στο 71', στο 75' και στο 77' δίχως να καταφέρει να σκοράρει. Στο 86' ο Διαμαντόπουλος έχασε ευκαιρία για τα Χανιά, όταν το σουτ που έκανε πέρασε πάνω από το δοκάρι. Ο Σχρόιγεν στο 90' σούταρε άστοχα για τους γηπεδούχους, ενώ πάνω από το δοκάρι πέρασε το φάουλ του Μικελτάτζε στο 90'+2', στην τελευταία φάση της αναμέτρησης.

ΣΚΟΡΕΡ: 58' Θ. Παπάζογλου - 90'+3' πεν. Διαμαντόπουλος

ΞΑΝΘΗ (Μπάμπης Τεννές): Ίτσο, Πέτροβιτς (36' λ. τρ. Βέρκερ), Τ. Παπάζογλου, Τσαμούρης (60' Έμπερτ), Μπριλάντε, Δημούτσος, Βόλτερς (46' Σχρόιγεν), Τάτος, Σιατραβάνης (84' Θυμιάνης), Καπνίδης (46. Θ. Παπάζογλου), Μικελτάτζε.

ΧΑΝΙΑ (Νίκος Παπαδόπουλος): Κουτζαβασίλης, Αναστασόπουλος, Ανδρέου, Σωτηράκος, Καμαρά, Πλέγας (59' Γκίνο), Παναγιωτούδης (87' Καρτσαμπάς), Δημητριάδης (87' Νίκολιτς), Σουντουρά (78' Ουνγιαλίδης), Βασιλόγιαννης, Διαμαντόπουλος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η βαθμολογία της Super League 2: Ο Λεβαδειακός «σκαρφάλωσε» στο «-3» από την κορυφή (vids)

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα