ΧΑΝΙΑ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 0-0 (vid)

Gazzetta team
ΧΑΝΙΑ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 0-0 (vid)

bet365

Ο Εργοτέλος βρήκε μισή ντουζίνα γκολ, ο Λεβαδειακός, όμως, έμεινε στο μηδέν κόντρα στα Χανιά (0-0) κι υποχώρησε έτσι στο -4 από την κορυφή.

Απότομη προσγείωση για τον Λεβαδειακό επί ημερών Τζουζέπε Σανίνο. Μετά τις δύο σερί νίκες που τον είχαν φέρει μόνο δεύτερο και ειδικά μετά την τεσσάρα κόντρα στον Καραϊσκάκη, οι Βοιωτοί «κόλλησαν» στα Χανιά (0-0) κι έχασαν έδαφος από την κορυφή.

Λίγη ώρα μετά την εμφατική εξάρα του Εργοτέλη απέναντι στη Δόξα Δράμας, οι φιλοξενούμενοι απέτυχαν να βρουν δίχτυα απέναντι στην ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου και «μοιραία» έμειναν στο -4 και κινδυνεύουν να βρεθούν 3οι, αν ο Διαγόρας φύγει με διπλό από την έδρα της Παναχαϊκής (20:30).

Αντίθετα, οι Χανιώτες με τον βαθμό που κέρδισαν παρέμειναν σε απόσταση δύο βαθμών από την εξάδα, αλλά με ματς περισσότερο από την Ξάνθη.

Χανιά (Παπαδόπουλος): Κουτζαβασίλης, Νίκολιτς (73′ Ρέντζας), Ανδρέου, Γρομητσάρης, Καμαρά, Πλέγας, Παναγιωτούδης (84′ Δημητριάδης), Βασιλόγιαννης, Μπραμπίγια (65′ Βρεττός), Μασένα, Διαμαντόπουλος (65′ Καρτσαμπάς).

Λεβαδειακός (Σανίνο): Στογιάνοβιτς, Μύγας, Παναγιώτου (88′ Δημόπουλος), Τσάπρας, Καραχάλιος, Νίκας, Μεχία, Πολέτο (79′ Συμελίδης), Μαρίνος (88′ Κονέ), Μπιανκόνι (63′ Νίλι), Μυτίδης (79′ Τζιώρας).

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα