ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ 2-1 (vid)

Gazzetta team
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ 2-1 (vid)

bet365

Με δύο γκολ στο δεύτερο μέρος, ο Λεβαδειακός «λύγισε» τη Δόξα Δράμας (2-1) και παραμένει σε απόσταση… προσπέρασης από Εργοτέλη-Ιωνικό, οι οποίοι κοντράρονται μεταξύ τους μεσοβδόμαδα.

Οι δύο εκ των οδηγών της φετινής κούρσας της Super League 2 είχαν κάνει ήδη το καθήκον τους, ενόψει της μεταξύ τους κόντρας που ανοίγει τον δεύτερο γύρο (3/3, Ιωνικός-Εργοτέλης). Κι ο τρίτος της παρέας, ο Λεβαδειακός δεν έμεινε πίσω, κάνοντας το δικό του βήμα κορυφής απέναντι στη Δόξα Δράμας, την οποία και «λύγισε» στο δεύτερο ημίχρονο με 2-1.

Στο δεύτερο ντεμπούτο του Τζουζέπε Σανίνο στον πάγκο, οι Βοιωτοί ήταν εκείνοι που μετουσίωσαν τις φάσεις τους σε γκολ, με τον Νίλι στο 67’ και τον Μπιανκόνι στο 84’ να θέτουν τις βάσεις για τη μεγάλη νίκη, κόντρα σε μία φορμαρισμένη, αξιόμαχη Δόξα.

Η ομάδα του Θανάση Κολιτσιδάκη είχε τις δικές της ευκαιρίες με τον Κουτσιανικούλη και, μάλιστα, δεν παράτησε το παιχνίδι ούτε μετά το 2-0, μπαίνοντας ξανά στη διεκδίκηση στο 89’ με απίθανη «οβίδα» του Μενσά, ο οποίος σκόραρε για δεύτερη διαδοχική αναμέτρηση.

Το τελικό αποτέλεσμα, όμως, ήταν υπέρ των γηπεδούχων, που βρίσκονται στην 3η θέση, -2 από Εργοτέλη και -1 από Ιωνικό και ελπίζουν σε… αλληλοεξόντωση για να έχουν την ευκαιρία να πατήσουν στην πρώτη θέση.

Λεβαδειακός (Σανίνο): Στογιάνοβιτς, Δημόπουλος, Βήχος (75′ Παναγιώτου), Τσάπρας, Καραχάλιος, Νίκας, Μεχία, Νίλι (86′ Τζημόπουλος), Μαρίνος (75′ Πολέτο), Συμελίδης (65′ Ενομό), Μυτίδης (65′ Μπιανκόνι).

Δόξα Δράμας (Κολιτσιδάκης): Στεφανάκος, Παρασκευάς, Παπαργυρίου, Σπυρόπουλος, Κουκόλης, Χάμοντ (87′ Πινδώνης), Μαρινάκης (75′ Παπαϊωάννου), Τάσιος (87′ Κόντος), Μπελεβώνης, Μπαράνκο (61′ Κουτσιανικούλης), Σαμπανίδης (76′ Μενσά).

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα