Πανόπουλος: «Ηθική δικαίωση αλλά είναι αργά»

Gazzetta team
Πανόπουλος: «Ηθική δικαίωση αλλά είναι αργά»

bet365

Ο Χρήστος Πανόπουλος αναφέρθηκε στην αθωωτική απόφαση, με τον άλλοτε διοικητικό ηγέτης των Ακριτών να τονίζει ωστόσο ότι είναι αργά.

Για την αθωωτική απόφαση για τον ΠΑΟΚ και την Ξάνθη μίλησε ο πρώην ιδιοκτήτης της Ξάνθης, Χρήστος Πανόπουλος, στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ.

«31 Χρόνια στην Α΄ Εθνική Super League, εγώ προσωπικά, η «ομάδα μας», η πόλη μας, οι άνθρωποί της, δεν έδωσαν ποτέ και σε κανέναν, κανένα δικαίωμα. Αυτό που μετράει πρώτα απ' όλα, για όλους μας είναι η ηθική δικαίωση. Τα λόγια του πρωθυπουργού της χώρας μας ήταν επί λέξη: "Η Ε.Ε.Α έκανε μία γνωμοδότηση, τα δικαστήρια θα αποφασίσουν". Επέλεξα από την πρώτη στιγμή και δεσμεύτηκα γι΄ αυτό, ότι θέλω να κριθούμε από τα ελληνικά δικαστήρια και “δεν θα προσφύγω σε κανένα CAS”» τονίζει.

Αυτή τη δέσμευση την κράτησα. Δυστυχώς όμως για όλους μας, τα ελληνικά δικαστήρια δεν δίκασαν την υπόθεση, επιλέγοντας το “wording”: «Η απόφαση της Ε.Ε.Α είναι δεσμευτική και ως εκ τούτου δεν μπαίνουμε στην ουσία της υπόθεσης και δεν δικάζουμε». Τώρα που έκριναν τα ελληνικά δικαστήρια είναι αργά. Δικαίωση ηθική ναι! Αλλά δεν παύει να μην έχουμε προηγουμένως κατακερματιστεί. 31 χρόνια τίμιας παρουσίας τίποτε άλλο» σημειώνει».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα