Λεβαδειακός - Διαγόρας Ρόδου 0-0

Gazzetta team
Λεβαδειακός - Διαγόρας Ρόδου 0-0

bet365

Λεβαδειακός και Διαγόρας Ρόδου απέτυχαν να σκοράρουν για πρώτη φορά στη φετινή σεζόν και μοιραία έμειναν στο απόλυτο μηδέν (0-0), δίνοντας ευκαιρία στην Παναχαϊκή να ανέβει 1η.

Το 3Χ3 μακριά από τη Βοιωτία έχει βάλει εν πολλοίς στη θέση του οδηγού τον Λεβαδειακό στο ξεκίνημα της Super League 2. Ωστόσο, εντός έδρας για μία ακόμη αναμέτρηση απέτυχε να πάρει το τρίποντο, ενώ αυτή τη φορά δεν κατάφερε καν να σκοράρει. Το ίδιο συνέβη και για τον Διαγόρα κι έτσι οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0 στη «μάχη» κορυφής. Αήττητες μεν, με το σύνολο του Σωτήρη Αντωνίου να παραμένει στην κορυφή με 12 βαθμούς και τους Ροδίτες να ακολουθούν με 10, αλλά με κερδισμένη την Παναχαϊκή δε, η οποία μπορεί να ανέβει στην 1η θέση της βαθμολογίας αν επικρατήσει.

Λεβαδειακός (Αντωνίου): Στογιάνοβιτς, Μύγας, Λιάγκας, Καραχάλιος, Βήχος, Νίκας (46′ Εν Νομό), Μεχία, Νίλι (81′ Μαρίνος), Συμελίδης, Πολέττο, Τζιώρας (68′ Μπιανκόνι).

Διαγόρας (Θεοδοσιάδης): Τσέλιος, Σανδραβέλης, Ρουγκάλας, Σελινιωτάκης, Κοντοχρήστος (46′ Μανωλάκης), Μασούρας, Ντοριβάλ (71′ Αθανασίου), Λινάρδος (70′ Αυγενικού), Γεωργίου Αλάεθ (84′ Δημούτρουλας), Μπαστακός (79′ Σμυρλής).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα