Ο Ο.Φ. Ιεράπετρας ανακοίνωσε την άνοδό του στη Super League 2!

Gazzetta team
Ο Ο.Φ. Ιεράπετρας ανακοίνωσε την άνοδό του στη Super League 2!

bet365

Οριστικά στη Super League 2 θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν ο Ο.Φ. Ιεράπετρας, όπως ανακοίνωσε η ίδια η ΠΑΕ, επισημοποιώντας την απόσυρση του Πανιώνιου από το πρωτάθλημα!

Την θέση του Πανιώνιου που αποσύρθηκε από την Super League 2 πήρε κι επίσημα ο ΟΦ Ιεράπτετας, όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ! Αυτό σημαίνει, πως οριστικά η ομάδα της Νέας Σμύρνης δεν θα κατέβει στο πρωτάθλημα και την Τρίτη αναμένεται να ανακοινωθεί το πρωτάθλημα που θα αγωνιστεί με το πιθανότερο να είναι πως θα βρεθεί σε όμιλο της Γ' Εθνικής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο ΟΦΙ στην Β Εθνική από σήμερα Δευτέρα 21-9-2020.

Ο ΟΦΙ στις 26 καλύτερες ελληνικές ομάδες.

Δεν μας αρέσει που έπρεπε μιά ομάδα που γεννήθηκε στην Σμύρνη το 1890 να βουλιάξει οικονομικά για να ανεβούμε. Δεν μας αρέσει να βλέπουμε το Πανιώνιο με την ανατριχιαστική ιστορία του να κατρακυλάει στις ερασιτεχνικές κατηγορίες για να ανεβεί ο ΟΦΙ.

Ομως το δικαιούτο ο ΟΦΙ όταν πήρε το πρωτάθλημα της Γ Εθνικής και δεν ανέβηκε κατηγορία επί της ουσίας. Μην λέμε πάλι τα ίδια.

Συγχαρητήρια σε όλους , συγχαρητήρια στον κόσμο μας , χωρίς αυτόν τίποτα δεν θα συνέβαινε , συγχαρητήρια στον Πρόεδρο , στην Διοίκηση , και στους πραγματικούς πρωταγωνιστές προπονητές και παίκτες.

Ιστορική στιγμή για τον ΟΦΙ , ιστορική στιγμή για την Ιεράπετρα , ιστορική στιγμή για το Λασίθι».

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα