Θα τα ξαναπούν Super League 2-Football League

Gazzetta team
Θα τα ξαναπούν Super League 2-Football League

bet365

Οι δύο λίγκες θα συνεδριάσουν την Πέμπτη και την Παρασκευή με σκοπό μήπως και καταλήξουν στο πώς και με ποια μορφή θα διεξαχθούν τα πρωταθλήματά τους
«Τρέχουμε» την 9η Σεπτεμβρίου και ακόμη δεν γνωρίζουμε τι μορφή θα έχουν η 2η και 3η κατηγορία, αλλά και πόσες ομάδες και που θα συμμετέχουν σε SL2 και FL. Ισως γίνουμε... σοφότεροι μέχρι το τέλος της εβδομάδας, καθώς την Παρασκευή 11/9 και αύριο (10/9) αντίστοιχα θα συνεδριάσουν τα συμβούλια των λιγκών. Ετσι μπορεί να ψηφιστούν προκηρύξεις ή να υπάρξει κάποια εξέλιξη για την επόμενη ημέρα των πρωταθλημάτων που διακόπηκαν στα μέσα του Μαρτίου και ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει το πότε και πώς θα αρχίσουν ξανά.
Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ SL2
«Σας ενημερώνουμε ότι την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2020 και ώρα 15:00 θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League 2 – Football League μέσω τηλεδιάσκεψης, με θέματα ημερήσιας διάταξης τα εξής:
Ενημέρωση για την απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου της Ε.Π.Ο.
Προκήρυξη Πρωταθλήματος Super League 2.
Έναρξη Πρωταθλήματος Super League 2.
Διάφορα Θέματα».
Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ FOOTBALL LEAGUE
«Σας ενημερώνουμε ότι την Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2020 και ώρα 13:00, θα πραγματοποιηθεί άτυπη συνεδρίαση των ΠΑΕ Football League μέσω τηλεδιάσκεψης, με ενημέρωση για όλες τις τελευταίες εξελίξεις».
 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα