Super League 2: Τη Δευτέρα το κρίσιμο Δ.Σ. για ν' αποφασίσουν (ξανά!) τι θα κάνουν!

Gazzetta team
Super League 2: Τη Δευτέρα το κρίσιμο Δ.Σ. για ν' αποφασίσουν (ξανά!) τι θα κάνουν!

bet365

Στις 22 του μηνός θα ξεκαθαρίσει, για 3η φορά σε διάστημα περίπου 20 ημερών(!), το μέλλον της κατηγορίας
Το «μάδημα της μαργαρίτας» αναφορικά με το μέλλον της SL2 συνεχίζεται και πάμε για 3ο Δ.Σ. που θα κρίνει τι μέλλει γενέσθαι στην κατηγορία. Το πρώτο έγινε στις 3 Ιουνίου οπότε και αποφασίστηκε η διεξαγωγή των δύο τελευταίων αγωνιστικών και…βλέπουμε, ύστερα είχαμε εκείνο της περασμένης Δευτέρας (15/6) που «διακόπηκε» για να συνεχιστεί, όπως ανακοινώθηκε, την ερχόμενη Δευτέρα (22/6). Κοινός τους παρανομαστής στα θέματα προς συζήτηση είναι εάν θα συνεχιστεί ή όχι το πρωτάθλημα, αν και επίσημα το ερχόμενο Σαββατοκύριακο έχουμε σέντρα! Αλλά μόνο στα χαρτιά.
Επειδή πάντως τα χρονικά περιθώρια έχουν στενέψει δραματικά, όλα δείχνουν πως το «σήριαλ» θα τελειώσει. Εφόσον υπάρξει συμφωνία των 3/4 και τροποποιηθεί η προκήρυξη, είναι αδύνατον να γίνουν όλα τα εναπομείναντα παιχνίδια καθώς απομένουν 12 και μετά υπάρχει το διπλό μπαράζ του 2ου με τον 13ο της SL που πρέπει να ολοκληρωθεί 2/8, τότε θα δούμε πώς και πόσα ματς θα γίνουν.
Το πιο πιθανό σενάριο είναι τα 2 της κανονικής διάρκειας έστω και κουτσουρεμένα (πολλές ομάδες ενδέχεται να μην κατέβουν) και τα μισά play off (5/10), ίσως και σε ουδέτερη έδρα (όχι τα play out). Αλλιώς θα πέσουν από τώρα οι τίτλοι τέλους. Σε αυτή την περίπτωση θα πάμε στο... άγνωστο, αφού στην SL2 θέλουν αναδιάρθρωση (να ανέβουν 4, να μην πέσει κανείς).
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Σας ενημερώνουμε πως τη Δευτέρα 22 Ιουνίου και ώρα 13:30 θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Α2 και Β Εθνικής Κατηγορίας Super League 2 – Football League, στα γραφεία της Ένωσης (Θεμιστοκλέους 42, 4ος όροφος), με θέματα ημερησίας διάταξης τα εξής:
1. Μετά την απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ της 05.06.2020 περί λήξεως της αγωνιστικής περιόδου την 02.08.2020, λήψη απόφασης για τροποποίηση της προκήρυξης του πρωταθλήματος της Super League 2, για την ολοκλήρωση του υπολειπόμενου αγωνιστικού προγράμματος.
2. Σε περίπτωση μη τροποποίησης της προκήρυξης, λήψη αναγκαστικής απόφασης για λόγους ανώτερης βίας (εξαιτίας της μη ύπαρξης ημερομηνιών για την ολοκλήρωση του αγωνιστικού προγράμματος), για επικύρωση του βαθμολογικού πίνακα της Super League 2, όπως έχει διαμορφωθεί σήμερα.
3. Λήψη απόφασης, σε περίπτωση που η ΕΠΟ, δεν προχωρήσει στην αναδιάρθρωση όλων των κατηγοριών, για περαιτέρω ενέργειες της Super League 2 και της Football League.
 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα