Τηλεδιάσκεψη Αυγενάκη με την SL2-FL

Gazzetta team
Τηλεδιάσκεψη Αυγενάκη με την SL2-FL

bet365

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού και η επταμελής επιτροπή των δύο κατηγοριών θα έχουν τις επόμενες ημέρες νέα επαφή

Τηλεδιάσκεψη είχαν σήμερα (28/4) οι εκπρόσωποι της SL2-FL με τον Λευτέρη Αυγενάκη, όπου οι δύο πλευρές αντάλλαξαν απόψεις για το μέλλον του ποδοσφαίρου και των δύο κατηγοριών. Απόφαση δεν πάρθηκε καθώς στο μέλλον θα υπάρξει νέα επαφή τους, μετά και το διάγγελμα του πρωθυπουργού που αναμένεται σε μερικές ώρες, ενώ επί τάπητος τέθηκαν όλα τα ζητήματα που αφορούν τις ομάδες της 2ης και 3ης Εθνικής, με κυριότερο εκείνο της υγείας λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Παράλληλα συζητήθηκαν θέματα όπως η ασφάλεια των παικτών, το γηπεδικό, η ενδεχόμενη αναδιάρθρωση αλλά και το τηλεοπτικό τοπίο, αφού η ΕΡΤ δεν αναμένεται να συνεχίσει και την επόμενη σεζόν να μεταδίδει τα παιχνίδια τους. Αλλωστε η κρατική τηλεόραση θέλησε από το καλοκαίρι να απεμπλακεί, ενώ κάτι ανάλογο ανέφερε, πως είναι δηλαδή δύσκολο να ανανεωθεί η συνεργασία των δύο πλευρών, και η πλευρά του Υφυπουργού. Ο οποίος μέσω των social media σχολίασε για τη συνάντηση πως «τηλεδιάσκεψη με @Sl2 FLγια να με ενημερώσουν ως προς τους προβληματισμούς τους εν όψει της σταδιακής επανέναρξης της αθλητικής δραστηριότητας. Τις επόμενες ημέρες θα επανέλθουν με συγκεκριμένες προτάσεις για μέτρα στήριξης & το μέλλον των ποδοσφαιρικών διοργανώσεών τους».

Για την SL2-FL συμμετείχαν ο πρόεδρός της Λεωνίδας Λεουτσάκος και οι παράγοντες των ομάδων Απόλλων Σμύρνης, Λεβαδειακός, ΠΑΣ Γιάννινα, Χανιά, Ιάλυσος Ρόδου και Τρίκαλα, που απαρτίζουν την 7μελη επιτροπή που συστάθηκε πρόσφατα για το συγκεκριμένο θέμα.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα