Απόλλων Λάρισας-Λεβαδειακός 1-1: Χαμένοι και οι δύο

Gazzetta team
Απόλλων Λάρισας-Λεβαδειακός 1-1: Χαμένοι και οι δύο

bet365

Έδαφος στην προσπάθεια που κάνουν να βρεθούν στην 2η θέση που οδηγεί στα μπαράζ ανόδου έχασαν οι Απόλλων Λάρισας και Λεβαδειακός μετά το μεταξύ τους 1-1.

Ένα από τα πιο σημαντικά παιχνίδια της 16ης αγωνιστικής στην Super League 2 διεξήχθη στη Λάρισα με τον τοπικό Απόλλωνα να υποδέχεται τον Λεβαδειακό. Δύο ομάδες που έχουν ως στόχο τη δεύτερη θέση που οδηγεί στα μπαράζ ανόδου, οι οποίες ωστόσο μετά το 1-1 δεν μπόρεσα να κάνουν το βήμα παραπάνω. Οι γηπεδούχοι έφτασαν τους 28 όσους έχουν και τα Χανιά και η ΑΕ Καραϊσκάκης και απέχουν πέντε από τον Απόλλωνα Σμύρνης, ενώ οι φιλοξενούμενοι έχουν πλέον 27 και απέχουν 6 βαθμούς από την δεύτερη θέση.

Στα του αγώνα οι Βοιωτοί κατάφεραν να μπουν πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και με πλασέ του αειθαλή Μάντζιου κατάφεραν να προηγηθούν από το 16'. Αυτό ήταν και το σκορ με το οποίο ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο οι γηπεδούχοι πίεσαν και κατάφεραν με τον Νούσιο να ισοφαρίσουν στο 75' με το 1-1 να μένει ως το τέλος.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Άριαν Μπελά): Γκέκας, Σκούπρα, Χατζής, Κουρτεσιώτης, Μπαστιάνος, Σιφναίος, Ναζίμ, Τασιούλης, Μπρέμπος, Καρρίκι, Καρατάσιος.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Σωτήρης Αντωνίου): Μπάγιτς, Άνγκουα, Βήχος, Λιάγκας, Κονέ, Καραχάλιος, Κοζορώνης, Μεχία, Ιωαννίδης, Μάντζιος, Συμελίδης.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα