Το Top-10 των παικτών στα play offs και play out (vids)

Το Top-10 των παικτών στα play offs και play out (vids)

bet365

Το Gazzetta.gr συγκέντρωσε τους δέκα παίκτες που είτε ξεχώρισαν στα play offs / play out της Λίγκας είτε άδραξαν την ευκαιρία που τους δόθηκε.
Δεν είναι λίγοι οι παίκτες που πρωταγωνίστησαν στα play offs και στα play out του εφετινού πρωταθλήματος. Έχει λοιπόν τη σημασία του να τους αναδείξουμε εστιάζοντας φυσικά και στο τι έκριναν σε σχέση με τις ομάδες τους.

ΜΠΡΑΪΝ ΡΑΜΠΕΓΙΟ

ΜΠΡΑΪΝ ΡΑΜΠΕΓΙΟ

ΤΖΟΝΑΘΑΝ ΝΤΕ ΓΚΟΥΖΜΑΝ

ΤΖΟΝΑΘΑΝ ΝΤΕ ΓΚΟΥΖΜΑΝ

ΜΙΛΟΣ ΝΤΕΛΕΤΙΤΣ

ΜΙΛΟΣ ΝΤΕΛΕΤΙΤΣ

ΦΕΝΤΕΡΙΚΟ ΜΑΚΕΝΤΑ

ΦΕΝΤΕΡΙΚΟ ΜΑΚΕΝΤΑ

ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΣΙΦΤΣΗΣ

ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΣΙΦΤΣΗΣ

ΛΟΥΚΑΣ ΣΑΣΑ

ΛΟΥΚΑΣ ΣΑΣΑ

ΠΕΤΡΟΣ ΜΑΝΤΑΛΟΣ

ΠΕΤΡΟΣ ΜΑΝΤΑΛΟΣ

ΑΝΤΡΙΓΙΑ ΖΙΒΚΟΒΙΤΣ

ΑΝΤΡΙΓΙΑ ΖΙΒΚΟΒΙΤΣ

ΓΙΟΥΣΕΦ ΕΛ ΑΡΑΜΠΙ

ΓΙΟΥΣΕΦ ΕΛ ΑΡΑΜΠΙ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΟΥΡΑΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΟΥΡΑΣ
Ο Χιλιανός χαφ του Ατρόμητου ήταν ο παίκτης με 1 γκολ και 2 ασίστ στα play out. Από τις καλές παρουσίες στην κατηγορία σε αυτούς τους αγώνες.
Ο Ολλανδός μεσοεπιθετικός έκανε το 0-2 με τη Λαμία που ουσιαστικά... καθάρισε την παραμονή. Αν και ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς γύρισε στην πιο κρίσιμη στιγμή, ήταν ο κορυφαίος του ΟΦΗ και ήταν και 4ος καλύτερος σκόρερ των play offs / play out με 3 γκολ.
Από τους επιθετικογενείς παίκτες της Λαμίας που δεν πέρασε απαρατήρητος στα play out και γενικότερα. Από τα 7 γκολ των play out έφτιαξε τα 3 και έβαλε άλλα 3 ενώ στο 7ο γκολ δεν έπαιζε.
Ο Ιταλός φορ του Παναθηναϊκού είχε 4 γκολ στα play offs κάτι που σημαίνει πως ήταν 3ος στη σχετική λίστα. Μπορεί να μνημονευθεί για αυτήν την επίδοση αλλά με ερωτηματικό γιατί και ο σύλλογός του δεν πέτυχε τον στόχο του αλλά και ενώ έχασε το πέναλτι στο σπουδαίο ματς με την ΑΕΚ.
Διαφορετική περίπτωση όμως έβγαλε θετικό πρόσημο. Ο γεννημένος το 1999 γκολκίπερ του Αστέρα Τρίπολης έκανε καλά ματς και έδειξε πως το μέλλον του ανήκει.
Εξαιρετικός χαφ και σημαντικός για τον Άρη που τερμάτισε 3ος. Είχε τα περισσότερα κλεψίματα, 44 τον αριθμό, στα play offs με τον 2ο Διούδη να έχει 37.
Ο παίκτης - κλειδί στο νικηφόρο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό που με το τέρμα του έσωσε κάπως τη σεζόν για την ΑΕΚ. Ήταν 2ος κορυφαίος στις ασίστ στα play offs με 3 τον αριθμό.
Και μόνο η συνεισφορά του στο νικηφόρο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα αρκεί. Ο Άντριγια Ζίβκοβιτς σκόραρε 5 φορές στα play offs για να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ να πάρει τη 2η θέση.
Ο MVP του πρωταθλήματος, Νο1 σκόρερ του αλλά σημαντικός και με γκολ και ασίστ και στα play offs. Είχε δύο γκολ απέναντι στον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο ενώ έκλεισε τη διαδικασία των αγώνων με 4 ασίστ (ήταν πρώτος).
Έκανε τρομερά play offs με γκολ σε ντέρμπι και κομβικούς αγώνες. Ο Γιώργος Μασούρας ήταν στα play offs πρώτος σκόρερ με 6 γκολ ενώ έβαλε 2 γκολ με ΑΕΚ και 2 με Παναθηναϊκό. Τελείωσε τη σεζόν στη Λίγκα με 13 γκολ.