Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός Κ19: Πήραν το ντέρμπι οι «ερυθρόλευκοι» με Φρέρη και Νικόλη

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός Κ19: Πήραν το ντέρμπι οι «ερυθρόλευκοι» με Φρέρη και Νικόλη

bet365

Η Κ19 του Ολυμπιακού νίκησε 2-0 τον Παναθηναϊκό για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος, χάρη σε γκολ που σημείωσαν οι Φρέρης και Νικόλης. Δοκάρι για τους «πράσινους» είχε ο Καλοσκάμης.

Ο Ολυμπιακός κατέκτησε το ντέρμπι εναντίον του Παναθηναϊκού για την 9η αγωνιστική της Super League U19. Οι «ερυθρόλευκοι» νίκησαν με 2-0, καθώς ήταν περισσότερο αποτελεσματικοί.

Οι «πράσινοι» απείλησαν στα πρώτα 25 λεπτά με Λαζαρίδη και Κωστόπουλο, αλλά ο τερματοφύλακας Παπαδούδης κράτησε την εστία του απαραβίαστη όποτε χρειάστηκε. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 35' με διαγώνιο σουτ του Φρέρη μέσα από την περιοχή και δεξιά.

Ο Παναθηναϊκός έχασε μεγάλη ευκαιρία για να ισοφαρίσει. Στο 56' ο Καλοσκάμης βρέθηκε σε θέση βολής, αλλά το πλασέ του χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 77' ο Ολυμπιακός κέρδισε πέναλτι, όταν ο Σιδεράς ανέτρεψε τον Καράκουτη. Στο 79' ο Νικόλης νικήθηκε από τον Χατζηγιαννάκη, αλλά ο ίδιος παίκτης πήρε το ριμπάουντ και σκόραρε από κοντά.

Υπενθυμίζεται ότι το πρωτάθλημα Κ19 θα ολοκληρωθεί με το φινάλε του πρώτου γύρου, δηλαδή με την ολοκλήρωση της 13ης αγωνιστικής, λόγω κορονοϊού.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Αντώνης Νικοπολίδης): Παπαδούδης, Κεραμίδας (75’ Αποστολόπουλος), Καλογερόπουλος, Χριστοφιλόπουλος, Φρέρης, Μπέλιτς (57’ Σταμούλης), Σαπουντζής (68’ Νικόλης), Τσέλιος, Κίτσος, Λιάτσος (68’ Καράκουτης), Κασέμι.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Βαγγέλης Σάμιος): Χατζηγιαννάκης, Τουρκοχωρίτης, Παυλάκης, Ρόμπι, Σιδεράς, Πορφυρόπουλος, Καλοσκάμης (81' Βολάκης), Κωστόπουλος (81' Κυριόπουλος), Αμπντελραχμάν (70' Νταμπίζας), Κρυπαράκος, Λαζαρίδης (59' Στόιος).

ΤΟ LIVE ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ (9Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)

Σάββατο 29/5

Παναιτωλικός - Άρης 0-2

Ατρόμητος - Απόλλων 3-0

Λαμία - Αστέρας 1-3

ΑΕΚ - ΑΕΛ 1-1

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός 2-0

* Στις 17.30 ήταν προγραμματισμένο το ΠΑΟΚ - ΠΑΣ Γιάννινα.

Κυριακή 30/5

Βόλος - ΟΦΗ (11.00)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ:

1. Ολυμπιακός 24 (εννέα αγώνες)

2. ΠΑΟΚ 21 (7 αγώνες)

3. Παναθηναϊκός 18 (εννέα αγώνες)

4. Άρης 16 (έξι αγώνες)

5. ΑΕΚ 11 (οκτώ αγώνες)

6. Λαμία 10 (οκτώ αγώνες)

7. ΟΦΗ 9 (οκτώ αγώνες)

8. Αστέρας 8 (επτά αγώνες)

9. Ατρόμητος 8 (επτά αγώνες)

10. ΠΑΣ Γιάννινα 7 (έξι αγώνες)

11. ΑΕΛ 5 (πέντε αγώνες)

12. Παναιτωλικός 2 (επτά αγώνες)

13. Βόλος 1 (επτά αγώνες)

14. Απόλλων 1 (οκτώ αγώνες)

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα