ΟΦΗ: Οι λόγοι που δεν δήλωσε ομάδα Β'

Δημήτρης Σαμόλης
ΟΦΗ: Οι λόγοι που δεν δήλωσε ομάδα Β'

bet365

Ο ΟΦΗ αποφάσισε να μην μπει στη διαδικασία να δηλώσει ομάδα Β'. Διαβάστε τους λόγους που πορεύτηκε ως είχε η ομάδα του Ηρακλείου.

Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Παναθηναϊκός, Βόλος και Άρης δήλωσαν ομάδες Β'. Ο ΟΦΗ, από την πλευρά του, δεν μπήκε στη διαδικασία καθώς θεωρεί ότι για να πάρει μια τέτοια σοβαρή απόφαση, θα πρέπει να υπάρχει η κατάλληλη δομή, η οργάνωση και φυσικά να έχει εξασφαλισθεί το οικονομικό μέρος της συγκεκριμένης απόφασης. Δεν είναι εύκολο για οποιαδήποτε ομάδα να αντέξει και δεύτερο μπάτζετ.

Υπενθυμίζεται ότι το πλάνο για Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Παναθηναϊκό είναι αυτές οι ομάδες να μπουν στη Super League 2, να μπορούν να μετέχουν σε όλα τα ματς, να μην έχουν δικαίωμα ανόδου και να υπάρξει ένα διάστημα τριών ετών να μην υποβιβάζονται. Ο Άρης κατέθεσε αίτητη αλλά υπάρχει ενδεχόμενο να μην γίνει δεκτή η αίτησή του, καθώς ένα από τα κριτήρια αφορούν το ranking της Κ19 στην τελευταία δεκαετία, όπου η βαθμολογία των «κίτρινων» είναι χαμηλή λόγω της τετραετούς απουσίας τους από τη μεγάλη κατηγορία.

Όσο για τον Βόλο, η συμμετοχή της Β' ομάδας προορίζεται για τη Football League.

SUPERLEAGUE NEWS FEED