Ομάδες Β': Οι Big-4 και ο Βόλος θα έχουν ομάδες σε Super League 2 και Football League εφόσον δοθεί το ΟΚ

Ομάδες Β': Οι Big-4 και ο Βόλος θα έχουν ομάδες σε Super League 2 και Football League εφόσον δοθεί το ΟΚ

bet365

Στη νέα Superleague 2 έχουν δηλώσει πως θα συμμετάσχουν με Β' ομάδες οι Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Παναθηναϊκός και στη Football League ο Βόλος.
Το πλάνο για Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Παναθηναϊκό είναι αυτές οι ομάδες να μπουν στη Super League 2, να μπορούν να μετέχουν σε όλα τα ματς αλλά να μην έχουν δικαίωμα ανόδου. Επίσης στον σχεδιασμό για αυτές τις ομάδες είναι για ένα διάστημα τριών ετών να μην υποβιβάζονται.
Οι ομάδες αυτές προχώρησαν τις διαδικασίες για να δηλώσουν τη διαθεσιμότητά τους ενώ ο Βόλος προορίζεται για τη Football League. Σε σχέση με το ρόστερ θα απαρτίζεται από πέντε παίκτες 22-23 ετών, με δέκα παίκτες που να έχουν υποχρεωτικά παρουσία τριών ετών σε υποδομές / Ακαδημίας οποιασδήποτε ομάδας αλλά και τον επιτρεπόμενο αριθμό ξένων της κατηγορίας. Να θυμίσουμε πως και ο Ατρόμητος από τη μεριά του έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για ομάδα Β' αλλά για πιο χαμηλή κατηγορία.
Η Super League 2 από την μεριά της συνεχίζει να μην είναι θετική σε όλο αυτό αμφισβητώντας το πως θα μπορεί να είναι το πλαίσιο συμμετοχής αυτών των ομάδων. Κοινώς υπάρχει ακόμα... δρόμος για να φανεί εάν αυτό το πρόζεκτ μπορεί να προχωρήσει ή όχι. Η ΕΠΟ πάντως εξαρχής ήταν θετική.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα