Ολυμπιακός: Τα ποσά για τον Τικίνιο Σοάρες για συμβόλαιο 2+1 χρόνων (vid)

Ολυμπιακός: Τα ποσά για τον Τικίνιο Σοάρες για συμβόλαιο 2+1 χρόνων (vid)

Ολυμπιακός: Τα ποσά για τον Τικίνιο Σοάρες για συμβόλαιο 2+1 χρόνων (vid)

bet365

Ο Τικίνιο Σοάρες παραμένει στον... δρόμο για τον Πειραιά και οι πληροφορίες από Βραζιλία και Τουρκία κάνουν μνεία στα οικονομικά δεδομένα της υπόθεσης.
Όλες οι ενδείξεις και οι πληροφορίες εξακολουθούν να... δείχνουν deal με Τικίνιο Σοάρες και Ολυμπιακό και πως ο παίκτης από τη Δευτέρα και μετά αναμένεται στην Αθήνα για τα επίσημα. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες από Βραζιλία και Τουρκία το συμβόλαιό του με τους πρωταθλητές Ελλάδας θα είναι για 2+1 χρόνια.
Η πλευρά του παίκτη θα πάρει 1 εκατ. ευρώ ως μπόνους υπογραφής και ένα ποσό στο 1.2 εκατ. ευρώ ανά χρόνο. Ο Ολυμπιακός έτσι και αλλιώς δεν θα πήγαινε πάνω από το 1.5 εκατ. ευρώ ανά χρόνο για τον έμπειρο επιθετικό.
Οι πληροφορίες από Τουρκία και Βραζιλία σημειώνουν πως ο Τικίνιο Σοάρες θα είναι στην Αθήνα την Τρίτη. Στη χώρα του καφέ σημειώνουν πως τον ήθελαν οι Παλμέιρας και Σάο Πάολο, αλλά ο ίδιος προτιμά Ευρώπη. Επιπλέον πως τη σκληρή... μάχη έδωσαν Ολυμπιακός και Μπεσίκτας και πως ένα μεγάλο συν για τον Ολυμπιακό είναι ο Πέδρο Μαρτίνς, τον οποίο είχε ο Τικίνιο προπονητή στη Γκιμαράες.

Οι προπονητές που είχαν τον Τικίνιο:

  • Σέρτζιο Κονσεϊσάο με 122 αγώνες: 52 γκολ και 17 ασίστ
  • Μπαοσάν Γουάνγκ με 8 αγώνες: 2 γκολ
  • Βίτορ Μπρούνο με 1 αγώνας: 1 γκολ
  • Νούνο Εσπίριτο Σάντο με 17 αγώνες: 12 γκολ και 2 ασίστ
  • Πέδρο Μαρτίνς με 21 αγώνες: 8 γκολ και 2 ασίστ
  • Μανουέλ Μασάδο με 47 αγώνες: 16 γκολ και 2 ασίστ
  • Λούλα Περέιρα με 2 αγώνες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα