ΑΕΚ: Ρυθμίζονται οι λεπτομέρειες της συμφωνίας με Μιλόγεβιτς

ΑΕΚ: Ρυθμίζονται οι λεπτομέρειες της συμφωνίας με Μιλόγεβιτς

ΑΕΚ: Ρυθμίζονται οι λεπτομέρειες της συμφωνίας με Μιλόγεβιτς

bet365

Ο μάνατζερ του Βλάνταν Μιλόγεβιτς έφτασε από την Κωνσταντινούπολη στην Αθήνα και ρυθμίζονται οι τελευταίες λεπτομέρειες της συμφωνίας με την ΑΕΚ για να ακολουθήσουν οι ανακοινώσεις την Πέμπτη.

Σε εποχή Βλάνταν Μιλόγεβιτς μπαίνει η ΑΕΚ έπειτα από τη συμφωνία που επήλθε με τον 51χρονο τεχνικό το βράδυ της Τρίτης για τα επόμενα δύο χρόνια.

Το μόνο που απομένει πλέον είναι η ανακοίνωση της έναρξης της συνεργασίας των δύο πλευρών, η οποία ωστόσο δεν θα έρθει την Τετάρτη καθώς αυτή τη στιγμή ρυθμίζονται απλά οι τελικές λεπτομέρειες της συμφωνίας.

Ο Τούρκος ατζέντης του Μιλόγεβιτς και πρώην διεθνής μπασκετμπολίστας, Μιρσάντ Τουρκσάν έφτασε αργά το απόγευμα της Τετάρτης στην Αθήνα και τη δεδομένη στιγμή μαζί με τους Έλληνες εκπροσώπους του Σέρβου προπονητή πραγματοποιούν τις τελικές συζητήσεις για την οριστικοποίηση των λεπτομερειών της συμφωνίας και της σύνταξης των συμβολαίων.

Από τη στιγμή που θα ολοκληρωθεί το τελικό στάδιο της συμφωνίας θα πέσουν και οι υπογραφές και θα έρθουν και οι ανακοινώσεις, κάτι που αναμένεται να συμβεί πλέον από Πέμπτη καθώς μέχρι το βράδυ δεν είναι δυνατό να έχει τελειώσει η συγκεκριμένη διαδικασία.

Την ίδια στιγμή «τρέχουν» και οι ενέργειες που αφορούν την ολοκλήρωση της συνεργασίας με τον Μανόλο Χιμένεθ ώστε να ανακοινωθεί και τυπικά το «διαζύγιο» με τον Σεβιγιάνο τεχνικό, ο οποίος από το βράδυ της Τρίτης έχει ενημερωθεί από τον Δημήτρη Μελισσανίδη ότι θα αποτελέσει παρελθόν από την Ένωση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα