Οριστικά τέλος από την ΑΕΚ ο Χιμένεθ!

Οριστικά τέλος από την ΑΕΚ ο Χιμένεθ!

Οριστικά τέλος από την ΑΕΚ ο Χιμένεθ!

bet365

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης επικοινώνησε με τον Μανόλο Χιμένεθ και του μετέφερε ότι η συνεργασία του με την ΑΕΚ ολοκληρώθηκε.

Σχεδόν βέβαιη ήταν η απομάκρυνση του Μανόλο Χιμένεθ από τον πάγκο της ΑΕΚ, κάτι που οριστικοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης έπειτα από την τηλεφωνική επικοινωνία που είχε ο Δημήτρης Μελισσανίδης με τον Σεβιγιάνο τεχνικό.

Ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ ευχαρίστησε τον Χιμένεθ για την παρουσία του και την προσφορά του στην ομάδα και του μετέφερε ότι η συνεργασία τους ολοκληρώθηκε.

Μάλιστα κατά την τελευταία τους επαφή, πριν ο Χιμένεθ επιστρέψει για την Ισπανία, ο Μελισσανίδης του είχε τονίσει πως θα του ανακοινώσει την απόφαση μέχρι το τέλος Μαΐου.

Έτσι έπεσαν και τυπικά οι τίτλοι τέλους στην 4η θητεία του Ανδαλουσιανού προπονητή στην Ένωση, με τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς να αποτελεί τον αντικαταστάτη του, έπειτα από τη σχετική συμφωνία που επήλθε με τον Σέρβο τεχνικό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα