ΠΑΟΚ: Αυτή είναι η ρήτρα και το τιμ του Λουτσέσκου

ΠΑΟΚ: Αυτή είναι η ρήτρα και το τιμ του Λουτσέσκου

ΠΑΟΚ: Αυτή είναι η ρήτρα και το τιμ του Λουτσέσκου

bet365

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου επιστρέφει στον ΠΑΟΚ και φέρνει ένα επταμελές τιμ, με παλιά και νέα πρόσωπα, που θα εργαστούν μαζί του. Ποια είναι η ρήτρα στο συμβόλαιο του Ρουμάνου.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ και γίνεται ο προπονητής με το υψηλότερο συμβόλαιο στην ιστορία του «Δικεφάλου».

Οι συνολικές ετήσιες αποδοχές του Ρουμάνου προπονητή και του τιμ του θα ανέρχονται στο 1,7 εκατ. ευρώ (δίχως τα μπόνους), ενώ η ρήτρα αποδέσμευσης είναι στα 7.000.000 ευρώ, όταν πριν από δύο χρόνια το «buy out» που κατέβαλε για να πάει στην Αλ Χιλάλ ήταν στα 2.000.000 ευρώ.

Μαζί του στην Τούμπα επιστρέφουν ο Κριστιάνο Μπάτσι (πρώτος βοηθός υπεύθυνος για το προπονητικό πρόγραμμα), ο Παντελής Κωνσταντινίδης σε νέο ρόλο (βοηθός, υπεύθυνος για την μελέτη των αντιπάλων), ο Ματέο Σπαταφόρα (φυσική κατάσταση), ο Γιώργος Τσονάκας (υπεύθυνος αποκατάστασης και αποθεραπείας), ο Κυριάκος Τσιτιρίδης (video analysis), ενώ στο τιμ έχουν προστεθεί οι Πάολο Καστορίνα (υπεύθυνος για ατομική βελτίωση) και Χοσέ Μορέιρα (προπονητής τερματοφυλάκων).

Διαβάστε επίσης

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα