Τα οφέλη της Λαμίας από μία ενδεχόμενη παραμονή του Ντέλετιτς

Gazzetta team
Τα οφέλη της Λαμίας από μία ενδεχόμενη παραμονή του Ντέλετιτς

bet365

Για τον Σέρβο μεσοεπιθετικό δείχνει πλέον πιθανό να είναι και του χρόνου κάτοικος Λαμίας και στο «Αθανάσιος Διάκος», εάν συμβεί κάτι τέτοιο, θα «κερδίσουν» πάρα πολλά
Η περσινή παραμονή της Λαμίας, δηλαδή ο τρόπος με τον οποίο ήρθε, ήταν ένα τρόπο τινά ένα ποδοσφαιρικό «θαύμα» και από τη μέση και μπροστά η ομάδα είχε έναν και αδιαμφισβήτητο MVP, τον Μίλος Ντέλετιτς.
Οι 5 εβδομάδες που κύλησαν από τις 20 Μαρτίου οπότε η Λαμία κέρδισε 3-0 στο Αγρίνιο για την πρεμιέρα των play out μέχρι το 0-0 του Περιστερίου της 24ης Απριλίου που της εξασφάλισε και μαθηματικά τη «σωτηρία» της ήταν οι καλύτερες της καριέρας του 28χρονου μεσοεπιθετικού, ο οποίος σε ισάριθμα ματς σημείωσε 3 γκολ και είχε ισάριθμες ασίστ και δοκάρια! Μάλιστα ήταν «μέσα» σε όλα όσα πέτυχε το συγκεκριμένο διάσημα η ομάδα του, ενώ ευρύτερα στο μίνι τουρνουά «απουσίαζε» μόνο από του Ρόμανιτς στη Ριζούπολη. Μάλλον γιατί ήταν εκτός αποστολής...
Από την πρώτη στιγμή στο ΔΑΚ είχαν εκφράσει την επιθυμία να τον διατηρήσουν στο έμψυχο δυναμικό τους, όμως η περίπτωσή του μόνο ως εύκολη δεν είναι ενώ τα δικαιώματά του ανήκουν στην ΑΕΚ. Τα νεότερα αναφέρουν πως «το πιθανότερο σενάριο είναι να συνεχίσει στη Λαμία» και εάν στο «Αθανάσιος Διάκος» καταφέρουν και τον κρατήσουν, αυτόματα... λύνονται, σε μεγάλο βαθμό, τα χέρια τους. Δείτε το γιατί.
Α) Διατηρούν έναν παίκτη που «κούμπωσε» στα «θέλω» τους.
Β) Στα play out έπαιξε, σε ορισμένα ματς, ως επιθετικός σε 3-5-2, θέση που ανταποκρίθηκε άριστα και ελέω της ταχύτητάς του. Αυτόματα είναι μία επιπλέον λύση για την επόμενη σεζόν.
Γ) Με εκείνον ξανά στην ομάδα και παρόντος του Καραμάνου, μίνιμουμ τα 2/4 της γραμμής κρούσης θα είναι περσινοί παίκτες (σε θεωρητικά επίπεδο βασικών), άρα αυξάνεται ο βαθμός ομοιογένειας.
Δ) Μειώνονται οι «αναγκαίες» προσθήκες, καθώς στα άκρα φαίνεται πως θα υπάρξουν αποχωρήσεις (Μπα, Γκαζαριάν) και είναι διαφορετικό να ψάχνεις 2 «φτερά» αντί για 3. Πολύ... διαφορετικό.
Πάντως ακόμη δεν υπάρχει κάτι 100% οριστικό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα