Λαμία: Στα play out έχει 6 γκολ και 3 δοκάρια! (vids)

Gazzetta team
Λαμία: Στα play out έχει 6 γκολ και 3 δοκάρια! (vids)

bet365

Η ομάδα του Γρηγορίου παρουσιάζεται άκρως επιθετική και για αυτό παραμένει αήττητη στο μίνι πρωτάθλημα, κάτι που «μεταφράζεται» σε μία άνετη παραμονή
Ακόμη ένα βήμα προς τη «σωτηρία» της έκανε χθες (19/4) η Λαμία, καθώς η «λευκή» ισοπαλία που παραχώρησε στην ΑΕΛ την έφερε στο «+7» από τη θέση του μπαράζ και ουσιαστικά μόνο αν «αυτοκτονήσει» δεν θα βρίσκεται την επόμενη σεζόν στη Super League. Βασικά και να προχωρήσει στο... απονενοημένο διάβημα θα πρέπει να υπάρξει και συνδυασμός άλλων αποτελεσμάτων για να μπλέξει και επί της ουσίας μπορεί να σκέφτεται την επόμενη σεζόν.
Η ομάδα έχει ρεκόρ στα play out 2-2-0 και έδωσε συνέχεια στις πολύ καλές εμφανίσεις που πραγματοποιεί το 2021 και από τη στιγμή που ο Μιχάλης Γρηγορίου ανέλαβε την τεχνική της ηγεσία. Μάλιστα στο μίνι πρωτάθλημα εκείνο που τη χαρακτηρίζει είναι το άκρως επιθετικό ποδόσφαιρο που παίζει, αφού με μπροστάρη τον Ντέλετιτς (θα υπάρξουν προσπάθειες να ανανεωθεί ο δανεισμός του από την ΑΕΚ αλλά η περίπτωσή του έχει δυσκολίες), παρουσιάζει ένα σύνολο που βάζει την μπάλα κάτω και ξέρει τι ζητά μέσα στο γήπεδο.
Ο Σέρβος μεσοεπιθετικός πέτυχε ή δημιούργησε όλα τα γκολ που σημείωσε η ομάδα του σε αυτά τα 4 παιχνίδια, όπου αθροιστικά 33 τελικές βρήκε 6 φορές στόχο, ενώ μετρά ακόμη 3 δοκάρια. Μαντέψτε από ποιον, ναι καλά καταλάβετε αφού προήλθαν από τα πόδια του 28χρονου. Τον οποίο μάλιστα ο προπονητής του βάζει πλέον φορ ή περιφερειακό και τον έχει «τραβήξει» από τα άκρα.
Εχουμε και λέμε. Με τους «βυσσινί» η Λαμία έβγαλε 15 τελικές, όμως στάθηκε άτυχη και δεν σκόραρε αφού μεταξύ άλλων είχε 2 δοκάρια, ο Νάγκι έκανε ορισμένες εξαιρετικές επεμβάσεις (π.χ. στο σουτ του Ανχελ Μαρτίνεθ), ενώ σε μία περίπτωση ο Καραμάνος αστόχησε εξ' επαφής (τυχαίο ή μη ύστερα από κεφαλιά-πάσα του Ντέλετιτς!).
Λίγες ημέρες πριν στους «Ζωσιμάδες» με 7 τελικές βρήκε δις στόχο, είχε δοκάρι και μία πολύ καλή ευκαιρία με τον Τζανδάρη, ενώ τόσες έκανε και στην πρεμιέρα των play out με τον Παναιτωλικό, όπου από το πρώτο ημίχρονο διαμορφώθηκε το μετέπειτα τελικό 3-0 υπέρ της, οπότε στο δεύτερο έκανε διαχείριση. Ως μόνη «παραφωνία», αν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ο σχετικός χαρακτηρισμός, ήταν το 1-1 με τον Βόλο όπου απείλησε μόλις 4 φορές και σκόραρε από το σημείο του πέναλτι.
Αν μάλιστα θυμηθούμε τα ματς θα δούμε πως «έσπασαν» σε 4-2-3-1 και 3-5-2, καθώς με την πρώτη διάταξη ξεκίνησε κόντρα σε Παναιτωλικό, Βόλο και τη δεύτερη χρησιμοποίησε (από την αρχή μέχρι το τέλος) στους «Ζωσιμάδες» και χθες.
Αλλά στην «εξίσωσή» της υπάρχει και ο παράγοντας νοοτροπία. Δηλαδή στο Αγρίνιο σκόραρε σε φάση τρανζίσιον καθώς «περίμενε», ενώ απέναντι στους «βυσσινί» άγγιξε 4 φορές το γκολ (2 δοκάρια Ντέλετιτς, μεγάλες χαμένες ευκαιρίες με Ανχελ Μαρτίνεθ, Καραμάνο) με παιχνίδι κατοχής μπάλας στα όρια του 60%.
Ετσι λοιπόν στο ΔΑΚ κατά μέσο όρο στα play out σημειώνουν 1,5 γκολ σε κάθε ματς και έχουν σχεδόν 1 δοκάρι (3/4), ξέχωρα από όσες κλασικές ευκαιρίες δημιουργούν, κάτι που «εξηγεί» γιατί όχι μόνο έσωσαν (ουσιαστικά) την παρτίδα, αλλά και διεκδικούν ένα πολύ καλό πλασάρισμα στην τελική κατάταξη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα