Ο Ντέλετιτς πέτυχε ή δημιούργησε όλα τα γκολ της Λαμίας στα play out! (vids)

Gazzetta team
Ο Ντέλετιτς πέτυχε ή δημιούργησε όλα τα γκολ της Λαμίας στα play out! (vids)

bet365

Η ομάδα της Φθιώτιδας έχει βρει δίχτυα 6 φορές στο μίνι πρωτάθλημα και ο Σέρβος μεσοεπιθετικός σημείωσε τα μισά και «έφτιαξε» τα άλλα τρία, δηλαδή συμμετείχε σε όλα!
«Αγκαλιά» με την παραμονή της στην κατηγορία βρίσκεται πλέον η Λαμία, καθώς συνέχισε και στα play out με το πόδι στο γκάζι. Στο μίνι πρωτάθλημα μάζεψε ήδη 7 βαθμούς καθώς κέρδισε Παναιτωλικό, ΠΑΣ Γιάννινα και έμεινε στην ισοπαλία με το Βόλο, ενώ το επιμέρους σκορ σε αυτά τα παιχνίδια είναι 6-2 υπέρ της. Mάλιστα όλα τα τέρματά της φέρουν την «υπογραφή» του Μίλος Ντέλετιτς.
Ο Σέρβος μεσοεπιθετικός που μάλιστα τον είδαμε και ως «9άρι» σημείωσε τα 3 και «έφτιαξε» τα υπόλοιπα, αφού σκόραρε σε όλους τους αγώνες από μία φορά και έδωσε την ασίστ για τα γκολ των Βασιλακάκη, Ρόμανιτς, Τζανετόπουλου.
Ας τα θυμηθούμε…
*Στο 3-0 του Αγρινίου η Λαμία άνοιξε το σκορ στο 24’ μετά από σέντρα του Σέρβου μεσοεπιθετικού στο τρανζίσιον και κεφαλιά του Βασιλακάκη.
*Λίγο αργότερα (27’) εκείνος διπλασίασε τα τέρματά τους με πλασέ στην κίνηση μέσα από την μεγάλη περιοχή, ύστερα από «κόψιμο» του Καραμάνου.
*Στο 43’ ο Ντέλετιτς έκανε την μακρινή μπαλιά για τον Ρόμανιτς, που βγήκε τετ α τετ και πλάσαρε εύστοχα για το 3-0.
*Στο 1-1 με το Βόλο ο 28χρονος ευστόχησε από την άσπρη βούλα στο 88’ και διαμόρφωσε το μετέπειτα τελικό σκορ.
*Στο 2-1 των «Ζωσιμάδων» εκτέλεσε το φάουλ στο 47’, όπου ο Τζανετόπουλος με κεφαλιά ισοφάρισε.
*Στο 82’ ο Καραμάνος τον βρήκε στην πλάτη της άμυνας και με πλασέ, χάρισε τη νίκη στην ομάδα του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα