Παναθηναϊκός: Ανακατασκευές σε Λεωφόρο και Κορωπί! (vid)

Παναθηναϊκός: Ανακατασκευές σε Λεωφόρο και Κορωπί! (vid)

Παναθηναϊκός: Ανακατασκευές σε Λεωφόρο και Κορωπί! (vid)

bet365

Το ιστορικό γήπεδο του Παναθηναϊκού και οι εγκαταστάσεις της ομάδας συνεχίζουν να βελτιώνονται και πραγματοποιούνται βελτιωτικές εργασίες με νέους χλοοτάπητες και ανακατασκευή χώρων!

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εκμεταλλεύεται το φινάλε της φετινής σεζόν και προετοιμάζεται για τη νέα αγωνιστική περίοδο έχοντας κλείσει το κομμάτι του νέου προπονητή και προχωρώντας και το θέμα του γηπέδου και του προπονητικού κέντρου.

Στο «Απόστολος Νικολαίδης» που μετά το τέλος του πρωταθλήματος θυμίζει εργοτάξιο, γίνεται πλήρης ανακατασκευή και ολική ανακαίνιση του αγωνιστικού χώρου. Το γήπεδο έχει ήδη σκαφτεί σε βάθος 25 εκατοστών προκειμένου να τοποθετηθεί καινούργιο αποστραγγιστικό σύστημα και να αφαιρεθεί το προβληματικό υπόστρωμα.

Θα τοποθετηθεί άμμος και ακολούθως ένας αρμόδιος γεωπόνος από την Ιταλία θα ξεκινήσει τη σπορά με σκοπό το γήπεδο να είναι έτοιμο σε 45 μέρες.

Επιπλέον, έγινε αγορά δεύτερου φωτιστικού σώματος από την Ολλανδία και καινούργιου εξοπλισμου συντήρησης που θα βρίσκεται μόνιμα στη Λεωφόρο. Το επόμενο διάστημα αναμένεται να γίνουν κι άλλες εργασίες...

Όσον αφορά στο προπονητικό κέντρο, προκειμένου να βελτιωθεί η καθημερινότητα αλλά και η προπόνηση της ομάδας, το πλαστικό γήπεδο μετατρέπεται σε φυσικό, ενώ γίνεται συντήρηση και στα άλλα δύο γήπεδα, καθώς και τοποθέτηση νέου αποστραγγιστικού.

Το χορτάρι που θα τοποθετηθεί θα είναι παρόμοιο με αυτό του γηπέδου της Λεωφόρου, προκειμένου να έχει την ίδια αίσθηση και να προσαρμόζονται οι ποδοσφαιριστές.

Παράλληλα, στο Κορωπί θα γίνει ανακαίνιση των εσωτερικών χώρων και συγκεκριμένα στα αποδυτήρια, το ιατρείο και την κουζίνα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα