Παναθηναϊκός: Οριστικά Γιοβάνοβιτς στο «τιμόνι»!

Παναθηναϊκός: Οριστικά Γιοβάνοβιτς στο «τιμόνι»!

Παναθηναϊκός: Οριστικά Γιοβάνοβιτς στο «τιμόνι»!

bet365

Ως προπονητής του Παναθηναϊκού ενεργεί ήδη ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, με το «τριφύλλι» να οριστικοποιεί την συμφωνία μαζί του για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας! Γνωρίζει τα πάντα για την ομάδα ο νέος κόουτς, «τεράστια πρόκληση να φέρουμε την ομάδα στην κορυφή» είπε...

Ο άλλοτε προπονητής του ΑΠΟΕΛ με τον οποίο ο κυπριακός σύλλογος γνώρισε ημέρες δόξας, είναι πλέον προπονητής του Παναθηναϊκού.

Μέσα στο Σαββατοκύριακο έτρεξαν όλες οι διαδικασίες με τις επαφές με τον Γιάννη Αλαφούζο, οι δύο άνδρες συμφώνησαν σε όλα κι έτσι ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ήδη λογίζεται και ενεργεί ως κόουτς των «πράσινων».

Μάλιστα, λόγω και κρούσης που είχε δεχθεί πριν από μήνες, παρακολουθούσε την πορεία της ομάδας για να έχει άποψη για το ρόστερ και ήδη από το βράδυ της Κυριακής σχεδιάζει την επόμενη μέρα του «τριφυλλιού», πιάνοντας άμεσα δουλειά.

«Τεράστια πρόκληση, σκληρή δουλειά»

Ανάμεσα στα όσα ανέφερε στις συζητήσεις – με πάνω από δέκα ώρες κατ' ιδίαν κουβέντας - που είχε με το αφεντικό της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έδειξε ότι γνωρίζει απόλυτα την σημασία της πρόκλησης που αναλαμβάνει ως τεχνικός του συλλόγου και ανέφερε: «Ο Παναθηναϊκός είναι ένα κορυφαίο κλαμπ και η παρουσία μου εδώ αποτελεί τεράστια πρόκληση για να τον φέρουμε ξανά στην κορυφή μέσα από σκληρή δουλειά».

Είδε Κορωπί και Λεωφόρο, από 1η Ιούνη επίσημα

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς βρέθηκε στο γήπεδο της Λεωφόρου το πρωί της Δευτέρας αλλά και στις εγκαταστάσεις της ομάδας στο Κορωπί και αναμένεται να πιάσει κι επίσημα δουλειά από την 1η Ιουνίου, αφού θα πάρει μερικές μέρες για να επιστρέψει στην Κύπρο προτού αφοσιωθεί απόλυτα στον Παναθηναϊκό. Θα έχει μαζί του και τρεις δικούς του συνεργάτες, με το «τριφύλλι» να του παρέχει οτιδήποτε ζητήσει για να φέρει εις πέρας την αποστολή του.

Διαβάστε επίσης:

Παναθηναϊκός: Στο άγνωστο του Ιβάν του 2021 με βάρκα την ελπίδα του ΑΠΟΕΛ!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα